Wow. Just wow. Ariadne at Home heeft het weer geflikt. Vorig jaar vond ik hun ‘bloemen werkplaats’ al echt te gek. Dit jaar ben ik echt meer dan onder de indruk van het huis dat ze hebben ingericht. Voor openingstijd van de beurs ging ik even naar dit woonhuis toe om er in alle rust foto’s te kunnen nemen. Deze ‘binnenkijker’ vind je nu hier.

De stijl van Ariadne at Home zie je niet terug in ons huis. Onze inrichting is moderner. Toch maakte mijn hart een sprongetje toen ik door het huis van Ariadne at Home liep op de VT Wonen en Design Beurs 2019. Want het was meer dan in balans, alles was perfect op elkaar afgestemd en alle ruimtes uit het ingerichte huis ademde dezelfde sfeer uit. Eenheid. Dat vind ik nou echt belangrijk in een interieur. En Ariadne at Home nailed it!

Wat ik ook superleuk vind aan het huis is dat je – als je goed oplette – ook een aantal superleuke DIY’s kon spotten. Heb jij ze gezien? Nee? Ik zag deze drie voorbij komen:
1. Een wandplankje in de slaapkamer. In de wandplank is een gat gemaakt waar een glazen lamp in hangt. Onlangs maakte is iets vergelijkbaars tijdens de workshop van Bosch. Mijn brouwsel van die workshop en de werkbeschrijving komen binnenkort online.
2. Van een klein plankje waar meerdere gaatjes in werden geboord, werd een mobiel gemaakt voor boven de babywieg. De wieg zelf leek ook wel een zelfmaker van underlayment.
3. In het achterste gedeelte van de keuken zag je drie grote, gedroogde berenklauwen staan. Deze hadden eerst gestaan in een emmer met beton. Zo ontstond de voet waarmee de takken omhoog bleven staan. Een superleuk effect en een simpele maar sfeervolle aankleding van je interieur!

De ‘binnenkijker’ foto’s tref je hieronder aan. Ik ben natuurlijk super benieuwd of je mijn mening deelt!

ariadne at home woonbeurs 2019 ariadne at home vtwonen en design beurs ariadne at home vintage trap vaasjes ariadne at home woonbeurs 2019 slaapkamer woonbeurs ariadne at home lezen op bed ariadne at home babywieg ariadne at home vtwonen en designbeurs zelf maken diy babywieg underlayment zelf maken decoratie berenklauw ariadne at home keuken ariadne at home woonbeurs openhaard woonhuis ariadne at home woonbeurs 2019 veloretti ariadne at home amsterdam rai douche ariadne at home woonhuis

ariadne at home wastafel 2019

Wil je nog meer interieurinspiratie en interieurtrends zien? Neem dan een kijkje onder Wonen! Have fun!