Terwijl wij wachten op zusje, doken we haar kleding kasten in samen. In mijn blog over de 20-weken echo en dat onze beeb een ‘babe’ is, vertelde ik over onze opmerking ‘geen roze in ons huis’. En zoals iedereen meteen al voorspelde: de roze babykleding en ander leuks kwam al heel snel het huis in. En zo erg is dat ook weer niet. Want we zijn immers niet vies van een beetje roze voor het interieur. Zo hebben we #hetrozemuurtje en verschillende (zacht)roze accessoires al langere tijd in huis. Het roze dat nu voor de baby in huis kwam ligt in de lijn van die tinten. Een overzichtje van de roze kleertjes vind je hier!

Roze babykleding: het kan best leuk zijn!

Als je eenmaal gaat kijken naar de babykleding voor meisjes, dan kun je ook gewoon niet om deze kleur heen. Waar ik echt jeuk van krijg, zijn tinten zoals fuchsia of neon. En oja, Minnie Mouse mag ook achterwege gelaten worden. De items die ik in het roze kocht, zijn allemaal andere tinten. Van pastel tot poeder. Her en der met een contrasterende kleur. Love it!

Nog meer babykleding&

Want ja: dacht je echt dat het bij het bovenste rijtje bleef? Natuurlijk niet. Ook heb ik wat babykleding geshopt dat een stuk pittiger zijn dan al dat ‘zoetsappige’ hierboven! Een luipaard printje kon bijvoorbeeld niet ontbreken. Of de fijne sweaters van Toughcookiestore die ik in de sale voor een prikkie op de kop kon tikken.

And there is more..

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat bovenstaande babykleding het allemaal was. De afgelopen week (sja, zwangerschapsverlof he!) heb ik toch nog dingen lopen bestellen. Ik kreeg opeens paniek of ik wel genoeg babykleding in maatje 50 had… Omdat Scott zo groot was bij de geboorte, ging hij meteen naar maatje 56. Maar volgens alle extra echo’s die ik heb gehad, is de beeb gewoon heel gemiddeld qua omvang. Ik had vooral maat 50/56 en 56 geshopt. Maar bijna niets in 50! Bij de H&M Conscious Collection ben ik goed geslaagd. En toch ook weer voor de bijl gegaan voor twee items bij Zara (ook al weet ik van al die narigheid daar…). Maar goed, dat gedeelte van de beeb’s garderobe zien jullie vast vanzelf voorbij komen in de babyspam op mijn instagram of hier op mijn blog!