Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

#mijninstagramhusband

Misschien heb je er ook wel eentje thuis: een echte ‘instagram husband’ die jouw liefde voor instagram (en bijbehorende eigenaardigheden) voor lief neemt. Moet hij uit beeld als je foto’s in huis neemt? Moet hij wachten met eten als jullie op stap zijn totdat je een instagramwaardige foto hebt gemaakt? De arme man. Zet hem daarom eens in het zonnetje en breng een kleine ode aan hem op mijn blog in de rubriek #mijninstagramhusband. Vul dan dit onderstaande formulier in:

Upload hier een foto van jouw instagram husband. Bij voorkeur een foto zonder filter en bij daglicht gemaakt. Deze foto wordt door mij gebruikt voor de blog over jouw instagram husband. De foto kan tevens worden gebruikt ter promotie van deze blog op social media.
Upload hier een foto van jullie samen. Bij voorkeur een foto zonder filter en bij daglicht gemaakt. Deze foto wordt door mij gebruikt voor de blog over jouw instagram husband. De foto kan tevens worden gebruikt ter promotie van deze blog op social media.
Upload hier een foto van een typisch instagram momentje voor jou. Bij voorkeur een foto zonder filter en bij daglicht gemaakt. Deze foto wordt door mij gebruikt voor de blog over jouw instagram husband. De foto kan tevens worden gebruikt ter promotie van deze blog op social media.
Upload hier een extra foto indien gewenst.
Upload hier een extra foto indien gewenst.

zomervakantie adriatische kust