Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

ABOUT

Hier is ‘tie dan, mijn blog. Na jaren in-actief te zijn geweest maar wel al de URL te hebben gehad. Ik was een blogger zonder blog: instagram vervulde die behoefte eigenlijk grotendeels voor mij.  Maar op een gegeven moment kon ik toch niet heel mijn verhaal daar altijd kwijt en ik wil mijn volgers niet altijd vervelen met een hele serie foto’s van min of meer het zelfde. Zodoende is het Dirksdotter Blog eindelijk echt leven in geblazen. Wie mij al volgde op instagram weet al dat ik gek ben op interieur(styling), fotograferen en op kids-stuff.

Ik (33) ben ondertussen alweer heel wat jaartjes gelukkig getrouwd met Hans (35). Samen hebben we een zoontje, Scott van 2,5 jaar oud. En nummer twee is onderweg, een meisje. We wonen met zijn drietjes en hond Harry sinds 2010 op onze ruime, lichte woonboot in het steeds hipper wordende stadsdeel Noord, waarvan het interieur nog wel eens wijzigt. In het dagelijks leven ben ik ambtenaar bij de gemeente Amsterdam.

Mijn blog vul ik met happy things. Met mooie dingen, interieur, kids-stuff, mode, fijne adresjes. So, come, let us have some tea and continue to talk about happy things!

Liefs, Annelies

Ps: voor samenwerkingen, persberichten en vragen: zie onder kopje ‘contact’.