We hebben er al ruim een week op zitten in het heerlijke Italë. Op de stories van mijn instagram deel ik dagelijks wat momentjes en avonturen die wij meemaken, en dan vooral die van Scott natuurlijk. Elke dag krijg ik daarbij wel vragen over Scott’s vakantieoutfitjes. Dus daarom nu geen uitgebreid blog over onze vakantie in Italië (die komt echt nog wel, no worries). Maar een overzicht van de vakantieoutfitjes van Scott (ja, die komen allemaal uit die ene koffer ;-)) zie mijn voorlaatste blog). Ciao!


kindermode kidsfashion lindex H&M
Bezoekje aan Ravenna in een shirtje van Lindex, broekje van H&M en sneakers van Converse.

kindermode kidsfashion iek en jet
Eerste keer naar het strand in een outfit van Iek & Jet.

kindermode kidsfashion zarakidsBezoekje aan San Marino in een shirtje van Lindex, broekje van Zara en de Tiny Cottons editie van de Puma Baskets.

kindermode kidsfashion kukukid zeeman ducky streetBezoekje aan Comacchio in een hempje van Kukukids (van vorig jaar), broekje van Zeeman en sneakers van Converse. En een stoer ijsjes tattoo van Ducky Street.

kindermode kidsfashion kukukids minirodiniNog een bezoekje aan het strand in een hempje van Kukukids (van vorig jaar) en in een zwembroek van Mini Rodini.

kindermode kidsfashion zarakidsVaderdagkadootje op de camping uitpakken in een shirtje van Zara.

kindermode kidsfashion tinycottons h&mBezoekje aan Rimini in een shirtje van tinycottons, een broekje van H&M en waterschoentjes van Little Legends.

kindermode kidsfashion lindex zeemanKijken bij de repetities van het animatieteam in een shirtje van Lindex, een broekje van Zeeman en sneakers van Converse.

kindermode kidsfashion iek en jetBezoekje eind van de dag aan Ravenna, in shirtje en broekje van Iek & Jet en sneakers van Converse.

kindermode kidsfashion mingokids carlijnQKlaar voor vertrek naar het vliegveld (heenweg) in een shirtje van CarlijnQ (collectie van vorig jaar), broekje van Mingo Kids en sneakers van Converse.

kindermode kidsfashion beachandbandits tumblendrySpelen op het strand in een UV-shirtje van Beach & Bandits en een neon zwembroek van Tumble ’n Dry. Het speendoekje is van Snoozebaby.

kindermode kidsfashion tinycottons hugolovestikiBezoekje aan een erg warm Bologna in een shirtje van tinycottons, een broekje van Hugo Loves Tiki en sneakers van Puma x tinycottons.

kindermode kidsfashion ralph laurenSpelen in de tuin bij restaurant Molinetto (Ravenna) in een shirtje en broekje van Ralph Lauren en sneakers van Converse.

kindermode kidsfashion zeeman iek en jet nikeOp de camping in een shirtje van Zeeman, een broekje van Iek & Jet en sandaaltjes van Nike.

kindermode kidsfashion zarakidsOp de camping in broekje en shirtje van Zara en sneakers van Converse.