Ik heb mijn pre-instagram liefde weer ontdekt: Pinterest! Man, wat is het toch heerlijk om tussen de dagelijkse bedrijven door even door al die prachtige plaatjes te scrollen. And I confess: ik doe ook altijd een rondje voor het slapen gaan! Nu ben ik de lulligste niet en deel ik graag de accounts op Pinterest waarbij mijn hart keer op keer een sprongetje maakt. Op het gebied van interieur, lifestyle, DIY en fotografie. Per onderwerp wordt steeds een collage weergegeven met een foto die volgens mij typerend is voordat account. In de tekst eronder staan de accounts benoemd in de volgorde van de foto’s in de collage (van links naar rechts correspondeert dus met van boven naar beneden ;-)) Enjoy!Β 

scandiboho scandinavisch wonen interieur account pinterest

Scandiboho interieur & lifestyle op Pinterest

Zoals je wellicht weet houd ik van een Scandinavisch interieur: een lichte basis met kleur en waar nodig donkere of zwarte accenten. Sinds de nieuwe Novilon vloer en onder invloed van de woontrends krijgt onze Scandinavisch, moderne inrichting langzamerhand een subtiele boho-touch. In de onderstaande accounts vind je die fijne combinatie terug. Rustige witte basis aangevuld met strak design met bijvoorbeeld een boho wandkleed, rieten mand of berbers vloerkleed.

de leukste diy accounts op pinterest

De leukste DIY’s op Pinterest

Zoveel ideetjes, zo weinig tijd. En door deze pinterest accounts wordt mijn to-do-lijst met projecten alleen maar groter. Dus let op als je aan dit rijtje begint ;-)) Oh, en hier vind je de leukste DIY’s verzameld die ik al tot dusver vond op pinterest.

fotografen pinterest paulina arcklin jeltje janmaat maureen brinkhof

Fotografie op Pinterest

Deze drie fotografen mag je niet missen op Pinterest. Ik voel me zeer vereerd dat zowel de eerste en tweede bij ons over de vloer zijn geweest voor reportages!

binnenkijken interieur wonen trends pinterest

Ongegeneerd binnengluren op Pinterest

Dat kan via deze accounts die via hun blogs een kijkje geven in de meest inspirerende interieurs!

leukste accounts op pinterest interieur diy
Arty accounts op Pinterest

Let op. Bij het zien van deze prints en stationary word je echt hebberig!

kleurrijke accounts op pinterest interieur wonen lifestyle diy
Kleurrijke accounts op Pinterest

Ik houd van de kleuren van deze accounts: zowel van de content die ze zelf maken als de pins die ze delen!