De kerstboom staat, met Scott oefenen we kerstliedjes, er wordt druk met het kerststalletje gespeeld. Wat een heerlijke tijd is de aanloop naar Kerst toch altijd! 

Tijdens de Kerstdagen verblijven we knus binnen met de familie. Soms wordt er zelfs weer ouderwets een sjoelbak van oma tevoorschijn gehaald. We halen herinneringen op en maken nieuwe herinneringen.

Ook met zijn viertjes nemen we elk jaar de tijd om gezellig aan tafel door te brengen. Op Kerstavond het liefst met een kaasfondue. Op Kerstochtend met een simpel ontbijtje. Maar dan wel alvast poepiesjiek in onze kerstkleren aan tafel. 

Hoe je Kerst ook viert: het is altijd een feestje met het prachtige winterservies van Engel. Met de dromerige tafereeltjes en winterse kleuren die doen denken aan de donkere avonden en de kleuren die je in het bos tegenkomt in winterse bossen, heb je een in een handomdraai een sfeervol gedekte tafel. Het winterservies is gemaakt van mais- en bamboevezels, lekker duurzaam dus! Dat het winterservies van zulke vezels is gemaakt, betekent niet dat de borden nergens tegen kunnen. Ze kunnen gewoon de vaatwasser jn (tot 50 graden) en het snijden laat geen krassen achter op je bord. 

Wij gebruikten het winterservies voor het eerst op Skye’s verjaardag. We vierden het de dag zelf klein met een overheerlijke tulband van HEMA. De afgelopen week hebben we het servies meermalen gebruikt. Met heel veel plezier: instant happiness met deze kleurtjes en printjes. Het winterservies laat zich ook goed ‘mixen en matchen’ met ons eigen, mintgroene IKEA servies. 

tulband kerst hema

WINNEN: het winterservies van Engel!

Heb je ook zin in al die gezelligheid en mooie gedekte tafels? Dat komt goed uit wat ik mag een winterservies van Engel naar keuze weggeven (zwart of kleur, of een combinatie daarvan)! Hoe tof is dat! Op instagram lees je hoe je mee kunt doen. Good luck! 

baby jarig hema tulband rood kerst samen snoepen taart kerstboompjes bordjes winterservies ontbijttafel kerst winterservies engel winterservies engel bamboeservies

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Engel.