Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Kindvriendelijk vloerkleed: warme voetjes met V@tamsterdam

Kindvriendelijk vloerkleed: warme voetjes met V@tamsterdam

Een mooi vloerkleed stond al heel lang op onze wishlist. Nu we er eindelijk eentje hebben, dacht ik: ‘dit hadden we echt veel eerder moeten doen’! Ons nieuwe kindvriendelijk vloerkleed van V@tamsterdam is een plaatje. Kijk maar eens mee!

Helemaal af

Een nieuw maar ook kindvriendelijk vloerkleed stond eigenlijk pas op de planning voor als we de laminaatvloer hadden verwijderd en de daaronder gelegen betonvloer zouden hebben geschilderd. Maar dit prachtige vloerkleed van VAT Amsterdam kwam nu al op ons pad en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Toen Veronika haar collectie kleden kwam brengen, sprong deze vergrijsde aqua tint meteen eruit. We rolden hem uit en zetten de tafeltjes er weer op. De kleur van het vloerkleed past perfect bij de rest van onze meubelen met ook (vergrijsde) blauw en groentinten of juist met contrasterende kleuren (zoals de roze accessoires en de gele fauteuil). Ik had het gevoel alsof dit nu echt de finishing touch was voor onze woonkamer. Toen we de woonboot ‘ontwierpen’ was het uitgangspunt dat de benedenverdieping zo groot mogelijk en zo min mogelijk hokkerig ingedeeld zou worden. Het woongedeelte is daar door vrij breed geworden. Onze zithoek was wel altijd al een geheel vond ik. Maar door het kleed is het veel gezelliger en nog meer een eenheid geworden. Het kleed maakt echt een verbinding tussen de bank aan de ene kant van de woonkamer en het fauteuil aan de andere kant. En, ook al hebben we vloerverwarming het voelt heerlijk warm en zacht aan je voetjes!
Veronika vertelde me dat haar kleden, net als de prachtige kussens met grachtenpanden, met een speciale coating zijn behandeld waardoor schoonmaken van vlekken appeltje-eitje is geworden. Afgelopen weekend hebben we met de hond en Scott al verschillende doekjes over het kleed moeten halen. En inderdaad: schoonmaken is easypeasy! Een echt kindriendelijk kleed dus: er kan op gespeeld worden en mama hoeft zich niet steeds druk te maken om mogelijke vlekken! Het vloerkleed heeft aan de onderzijde antislip meegeweven dus verschuiven doet het kleed echt niet.
Kindvriendelijk vloerkleed V@tamsterdam

Kindvriendelijk vloerkleed V@tamsterdam Kindvriendelijk vloerkleed V@tamsterdam

 57 thoughts on “Kindvriendelijk vloerkleed: warme voetjes met V@tamsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *