Regenboogjes. Je kunt er niet meer omheen op het moment. Ze zijn al een tijdje de interieurtrend in kinderkamers. Maar ook in je huiskamer zijn ze bijvoorbeeld te leuk! Het begon hier omdat ik een regenboog zo toepasselijk bij Skye’s naam vond met een zelfgemaakte regenboog en een zomer t-shirtje met een regenboogje erop. Ondertussen is de collectie uitgebreid in huis. Mijn favoriete regenboog items zet ik hier op een rijtje!

Regenboog #1: maak er eentje zelf!

regenboog zelf maken wanddecoratie

Tijdens mijn verlof maakte ik voor Skye op haar kamertje een hemeltje met witte pompoms, glazen ballonnetjes in zachte pastelkleuren en een zelfgemaakte regenboog. Skye’s naam betekent namelijk hemels. Toepasselijker dan een regenboog is er wat mij betreft dan ook niet voor op haar kamertje! Wil je een echt uniek regenboogje in huis? Maak hem dan dus zelf! Dak kan vrij eenvoudig. Hoe? Dat lees je in mijn blog over deze DIY regenboog. En hier lees je nog meer over kinderkamer interieurtrends!

Regenboog #2: aan de wand!

Ons interieur ging van een fris Scandinavische look naar een interieur met een meer Scandinavisch bohemien gevoel. Die transformatie startte eigenlijk op het moment dat het prachtige OYOY Living wandkleed met zachte kleuren in het ‘computerhok’ aan de wand werd opgehangen. Wil je nog een keer binnen kijken in ons scandiboho interieur?
Ben je gek op quotes aan de muur? Bijvoorbeeld op een letterbord? Search no more: hier vind je de leukste teksten met regenboog & unicorn!

regenboog wandkleed oyoy

Regenboog #3: in beweging!

Bij Studio Iris van Tricht vind je de leukste aankleding voor de babykamer of kinderkamer (of waarom niet gewoon in de woonkamer!). Naast het te gekke behang en toffe bekers, heeft Iris nu ook mobiles en borduurringen met canvas in haar collectie. Op Skye’s kamertje hangt de prachtige regenboog mobile. De maan mobile is ook echt te gek. Of ga je liever voor een borduurring met regenboog op het canvas? Best moeilijk kiezen he?

regenboog babykamer mobile studio iris van tricht

Regenboog #4: prachtig handwerk!

Begin deze maand bezocht ik de leuke en knusse babybeurs We are pregnant. Bij Kusjeopmijnhart kocht ik een grote borduurring met regenboog die er met de hand op was geborduurd. De kleuren passen perfect bij de regenboog mobile die al op Skye’s kamertje hing en bij de nieuwe sfeer in huis. Die regenboog kon ik – zoals je begrijpt – absoluut niet laten liggen! De regenboog hangt nu op een tijdelijk plekje. Daar komt binnenkort verandering en dan deel ik natuurlijk het resultaat met jullie!

regenboog canvas borduurring kusjeopjehart
Regenboog #5: op je feestje!

Nog drie weken zo’n beetje en dan is Skye alweer 1! Ik vind het leuk om elke verjaardag een klein beetje in thema aan te kleden. Bij Scott koos ik voor monochrome met gele accenten, noodoll en madagascar jungle dieren als thema’s voor zijn verjaardagen. Je kunt wel raden welk thema ik heb gekozen voor Skye πŸ˜‰ Van Meri Meri party zijn er veel items voor feestje te verkrijgen met regenboogjes. Superleuk al die feestartikelen met een regenboog. Ik kan nu al bijna niet meer wachten op die feestelijke dag!

Regenboog kinderfeestje meri meri party partydeco
Regenboog #6: knuffel regenboog!

Erg leuk in de schommelstoel of in het kinderbedje: een zacht regenboogkussen. Dit leuke kussentje vind je bij de HM Home collectie.

regenboog kussen H&M home
Regenboog #7: regenboogje straal!

Dit lieve rompertje met een regenboogje op het buikje doet me denken aan de Troetelbeertjes! Ook erg leuk is de donkerblauwe legging met regenboog!

regenboog babykleding kinderkleding lindex
Regenboog #8: om mee te spelen!
grimm regenboog pastel hout duurzaam

Speelplezier gegarandeerd met het duurzame houten speelgoed van Grimm. Wij zijn hier gek van de regenboog. Vooral de houten regenboog in pastelkleuren is ons favorietje! Dit setje van Grimm was een van de leuke kraamkadootjes die we voor Skye kregen!