Al jarenlang hoor ik: “Jij moet écht iets met interieur gaan doen!”. Zoals je merkt hier op mijn blog onder Wooninspiratie en op mijn Dirksdotter instagram account ben ik graag met ons interieur in de weer. En leg ik het ook graag vast met mijn camera. Die passie voor interieur en fotografie zit er dus echt wel in. Stiekem is het vlammetje er ook echt wel om ‘iets met interieur’ te gaan doen. Al dan niet in combinatie met mijn andere grote liefde: kerst! Maar wat dat iets nou precies zou kunnen zijn, ik heb geen idee. In mijn eentje probeer ik al jaren die vraag te beantwoorden. Dat is tot dusver geen succes. Daarom ga ik aan de slag met het online programma ‘Succesvol ondernemen als interieurstylist’ van Build your interior business.

Online Programma Succesvol starten als interieurstylist

Om te ontdekken wat dat ´iets met interieur´ zou kunnen inhouden start ik volgende week met het Online Programma ´Succesvol starten als interieurstylist´. Ik heb een stok achter de deur en de reflectie van anderen nodig om de eerste stappen naar een onderneming op het gebied van interieur te kunnen nemen. Want dat is wat mij nog tegenhoudt om de stap naar een eigen interieur onderneming te zetten: een bepaalde onzekerheid. Die hoop ik met dit 6 maanden lange programma uit de weg te helpen. Mijn ambities liggen op het gebied van interieurfotografie, interieurstyling (ten behoeve van fotografie), kerstfotografie en kerststyling. De komende tijd moet mijn focus daarin dus steeds scherper worden. Ik neem jullie de komende tijd hier op mijn blog en op mijn Dirksdotter instagram account mee in de stappen die ik neem.

‘Succesvol starten als interieurstylist’ is een volledig programma waarin je from scratch begint aan je plannen voor een onderneming: wat is je strategie, hoe ben je online zichtbaar, hoe bepaal je je tarieven, etc., etc. Er zijn 12 modules waarin ik aan de slag ga met dit soort vragen. Elke maand is er een online groepscoaching van 4 uur lang. En super fijn: via het Build your Interior Business platform kan ik connecten met andere interieurprofessionals, om hulp vragen en aanmelden voor live inspiratie dagen bij te gekke brands. Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je dan via de knop hierboven ook aan voor dit online programma. Je kunt je het hele jaar door aanmelden voor dit programma.

Over Build Your Interior Business

De programma’s die bij Build Your Interior Business worden aangeboden, komen uit de koker van Mignon van de Bunt. Mignon is meer dan 17 jaar aan het werk als zelfstandig interieurontwerper, interieurstylist en productdesigner. Ze runt vier ondernemingen. In haar programma’s deelt zij al haar ervaringen en tips met ons om een interieur gerelateerde onderneming op te zetten. Je kunt dan ook wel stellen dat het Build Your Interior Business platform de perfecte manier is om de eerste stappen richting van een eigen interieur onderneming te kunnen zetten. Het programma waar ik mee start is gericht op nog te starten of net gestarte ondernemers. Zit je in een andere fase van je onderneming? Geen nood, bij Build Your Interior Business kun je voor verschillende programma’s kiezen, ook gericht op ondernemers die al verder op weg zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan via de onderstaande knop het hele assortiment aan programma’s:

opleiding interieur styling
Bron foto’s: Build your interior business
onderneming bouwen
Impressie van de online omgeving.