Regenlaarsjes. Onze kids vinden ze fantastisch. En die van jou vast ook. De kleurtjes en het materiaal spreken erg tot de verbeelding denk ik. En door het idee dat ze ermee door plassen kunnen/mogen stampen.Β  Onze favoriete regenlaarzen voor kinderen zijn van Bergstein Footwear. Waarom? Dat lees je hier!Β 

Bergstein regenlaarjes: verzamel een regenboog!

“Color your moment.” Dat is de lijfspreuk van Bergstein Footwear. En dat begrijp ik helemaal: hun regenlaarsjes zijn in zoveel kleuren te verkrijgen. Meer dan je in een regenboog kunt vinden. Ondertussen hebben wij een kleine regenboog in huis verzameld. Het begon met gele regenlaarsjes voor Scott, in een de kleinste maatjes. Toen hij net gingen lopen. De volgende ronde werd weer geel, daarna oranje en vervolgens fel lichtblauw. Dit seizoen mocht hij een paar regenlaarsjes uitkiezen van Bergstein. Hij koos zelf voor donkergroen. Zijn kleurkeuze komt voor mij niet uit de lucht vallen: op dit moment is hij heel erg bezig met ‘jongensdingen’. Lego, Ninjago, wapens, katapulten, de natuur, op zoek naar slakken. Ik was ook erg blij met zijn keuze: dat donkergroene vind ik altijd iets klassieks hebben en de kleur past perfect bij zijn herfst/winter garderobe.

Voor Skye kregen we van die lieve, kleine regenlaarsjes als kraamkadootje. Helaas is ze al lang weer uit dat paartje gegroeid. Scott mocht ook aanwijzen welke kleur hij voor Skye mooi vond. Hij ging voor Coral. Deze kleur roze van de Bergstein laarsjes is niet te zoet. De warme kleur roze sluit goed aan bij het karaktertje van onze kleine meid en bij haar herfst/winter garderobe. In haar outfits vind je ook veel warme kleuren terug. Je moet haar zien lopen in die laarsjes met haar faux fur bontjas; echt een kleine diva! De laarsjes die van Scott zijn geweest liggen geduldig te wachten tot Skye ze aan kan.

kraamkadootjes bergstein regenlaarsje

Skye’s eerste regenlaarsjes! Hoe lief!

Sterke regenlaarsjes

Nadat Skye de regenlaarsjes van Scott heeft aangehad, kunnen de laarsjes vast en zeker nog een ronde mee. De Bergstein regenlaarsjes zijn gemaakt van natuurrubber. Dit materiaal blijft soepel en is niet kwetsbaar. Door het soepele materiaal en een goede pasvorm, lopen de laarsjes voor kinderen ook erg prettig. Ze zijn niet zwaar zoals sommige andere regenlaarzen nog eens willen zijn en de voet zit goed ‘klem’ zonder te strak te zitten. Erg prettig vind ik trouwens de zolen van deze regenlaarzen: ze hebben goede grip. Ook als het nat is door gladheid!

Overigens gebruiken we de Bergstein laarsjes niet alleen in de herfst of winter (voor de winter kun je by the way ook winterboots kopen: lekker warm gevoerd!). Ook in het voorjaar en zomer worden de laarsjes veel gebruikt. Perfect voor een strandwandeling bijvoorbeeld. Wij hadden de laarsjes mee naar een weekendje Terschelling. Maar ze worden ook gedragen met het spelen in de tuin of in het park.

groene strand noordvaarder terschelling

Win een paar Bergstein regenlaarsjes!

Hoewel Scott een ‘typische jongenskleur’ koos voor hem en een ‘meisjeskleur’ van Skye: met de regenbooglaarsjes kun je alle kanten op. Soms is het juist leuk om eens voor een heel andere kleur te kiezen. Zoals we deden met de oranje laarsjes voor Scott.

Van Bergstein Footwear mag ik twee paar regenlaarsjes weggeven: een paar naar keuze voor een jongetje en een paar naar keuze voor een meisje. Ik daag jullie uit om buiten de gebaande wegen te gaan bij de kleurkeuze! Laat onder mijn instagrampost weten voor welke kleur je zou gaan, welke maat en of het voor een jongen of meisje is.

Good luck!!

bergstein oranje regenlaarzen

bergstein roze regenlaarsjes

kindermode herfst

bergstein footwear