Die dagen tussen kerst en oud en nieuw. Een soort Twilight zone waarin je even niet meer weet wat voor dag het precies is. En de tijd waarin je terugblikt op het afgelopen jaar. Er lijstjes worden gemaakt wat er populair of memorabel was. In dat rijtje volgt mijn terugblik op een jaar lang bloggen. Welke blogs zijn het meeste gelezen? En zit jouw favoriet erbij?

De 20 best gelezen Dirksdotter blogs van 2019

 1. De Ikea Besta Hack: een speel- en leeshoek in huis. Grappig! Dit blog schreef ik in januari 2019. Voor mijn gevoel heb ik dat blog veel later in het jaar geschreven. Kun je nagaan hoe de tijd vliegt!!
 2. De kinder- en babykamer trends 2019. Ik voorspelde vooral veel rotan en ik denk dat je kunt zeggen dat je dat zeker terug ziet op al die lieve kamertjes!
 3. Hoe verhuur je je huis het beste voor AirBnb. Heel nieuwsgierig waren jullie hiernaar. Vooral ook vanwege de interieur foto’s die ik volledig buiten mijn comfort zone maakte!
 4. Over onze Novilonvloer. Veel mensen vinden dit artikel via google. Wij zijn nog steeds tevreden over deze fijne vloer!
 5. DIY underlayment ledikant: deze werkbeschrijving om zelf een tof ledikantje te maken blijft ook populair!
 6. Tips en Hotspots in KroatiΓ«: hier kun je alvast wat vakantie inspiratie opdoen voor 2020!
 7. Een gastouder aan huis: ik vertelde in dit blog hoe dat in zijn werk gaat. We waren enorm tevreden maar helaas viel onze lieve oppas al snel uit vanwege chronische ziekte. Daarna toch weer gekozen voor reguliere opvang voor Skye en kan Scott twee dagen in de week worden opgehaald door mijn neefje. Ik mis het wel die twee dagen dat je niet hoeft te rennen en vliegen met twee kids wegbrengen en dat het eten klaas is als je thuiskomt. Misschien toch maar weer eens nieuw leven inblazen.
 8. Mijn aankopen op Ali Express: hier vind je leuke kadotips!
 9. Binnenkijken op Skye’s kamertje met trendkleur Quiet Clearing: nog steeds elke dag blij met het rustige effect op haar kamertje met deze diepe, groene kleur muurverf.
 10. Zo maak je zelf een houten Baby gym: jullie houden van zelf aan de slag, want dit blijft ook een populaire blog!
 11. De kleur- en interieurtrends 2019: welke trend heeft zich in jouw interieur binnengedrongen??
 12. Onze nieuwe badkamer: man, wat was dat een gebed zonder end. Maar man: wat zijn we ook superblij met het eindresultaat. Het was het wachten en geduld hebben meer dan waard!
 13. 5 fotobewerkingsapps die je moet hebben: met dank aan Liset Verschoore van de Digitale Salon. Volg haar zeker om up to date te blijven over de leukste apps en gadgets!
 14. Mijn favoriete lightroom presets: met deze presets maak je je foto’s eenvoudig mooier!
 15. Binnenkijken in ons huis in Amsterdam Zuidoost: ons eerste huis! Nog steeds in ons bezit maar we verhuren het. De inrichting was compleet anders dan we nu hebben!
 16. Over onze vakantie naar Denemarken: wat hebben we een heerlijke week daar gehad. Denemarken heeft ons positief verrast!
 17. De Sinterklaas kadootjes van Scott en Skye: ook hier vind je weer kado inspiratie!
 18. Ons kerstinterieur van dit jaar: voor de kerstdecoratie koos ik dit jaar voor roze, goud en andere pastel kleuren.
 19. De make-over van Scott’s slaapkamer: de cheetahs verdwenen op de muur onder de prachtige Histor trendkleur Chinese Porcelain! Blij dat hij nu met zijn kamertje is!!
 20. Over basisschool Klein Amsterdam: Klein Amsterdam is een bijzondere basisschool. Net even anders dan andere scholen. Omdat ik er elke keer zoveel vragen over kreeg, besteedde ik er uitgebreid aandacht aan in dit blog. Scott heeft het zo enorm naar zijn zin op zijn schooltje.

Dank jullie wel voor het lezen van mijn blogs. Ik vind het heerlijk om hier online mijn ei kwijt te kunnen en hopelijk jullie zo op verschillende facetten te kunnen inspireren. Op naar een prachtig, gezond en gelukkig 2020! Happy new year!

Natuurlijk ben ik niet de enige die de staat van het jaar heeft opgemaakt. Voor mijzelf had ik voor het afgelopen jaar geen doelen gesteld als het gaat om mijn blog of instagram. Ik heb ze voor dit nieuwe jaar ook nog niet omschreven. Blogger Mardou van Sevencouches heeft dat wel gedaan. Zij blikt terug op haar behaalde doelen en geeft een inkijkje in haar nieuwe blogdoelen voor 2020.

Stiekem raak ik daardoor toch weer geΓ―nspireerd. Juist omdat ik mijn blog heb naast mijn fulltime job kan het verstandig zijn om focus te gaan aanbrengen in 2020! Vanwege de samenwerkingen is mijn blog meer dan een hobby geworden. Het is ook een kleine onderneming. Met administratie, facturen en de hele reutemeteut. Daar gaat ook best veel tijd in zitten. Misschien toch maar eens een boekhouder in de arm nemen! Blogger Emma geeft 5 redenen waarom influencers een boekhouder nodig hebben.