Op instagram zie je ze veel voorbij komen de laatste dagen: post met de negen meeste gelikete foto’s uit 2017 ofwel de #bestnine2017 Natuurlijk kon ik mijzelf niet bedwingen en liet ik mij verleiden om via die app mijn #bestnine2017 tevoorschijn te toveren. In de geest daarvan deel ik hier ook het lijstje met de negen meest gelezen blogs het afgelopen jaar.

Scott & Skye

Blijkbaar waren jullie erg nieuwsgierig hoe wij in hemelsnaam toch op deze kindernamen waren gekomen. Want dit blog staat met stip p nummer één!

Instagram irritaties

Wow, mijn hersenspinsels over mijn haat/liefdeverhouding met instagram levert altijd veel bezoekers op. Maar eentje die ik aan de vooravond van de zomer schreef, rees de pan uit. Het ontketende op instagram een stroom aan reacties. Ook minder leuke door personen die een deel van de tekst compleet uit zijn verband rukte en heuze hetze begonnen met #blijmetmijnleenbakkerinterieur ofzo. Na 1,5 dag ofzo waren ze weer koest, en ik kon er met mijn rode karakter eigenlijk alleen maar van smullen.

Kopen, kopen, kopen!

Jullie zijn niet vies van een beetje korting. Want mijn blog over de Black Friday acties een paar weken geleden staat gewoon op nummer drie!!

Een eerlijke review

Ook mijn blog over de VT wonen en designbeurs konden jullie erg waarderen. Misschien ook omdat in dit stukje wat kritisch uitliet over dit evenement dat enorm populair is maar zo niet vernieuwend…?

Binnenkijken op de babykamer

Nieuwsgierig waren jullie ook hoe de nieuwe babykamer er uit was komen te zien. Mijn doel was meisjesachtig maar niet te zoetsappig. En, wat vind jij? Gelukt?

Kerstgedachte

Dit blog is heel recent: daarin deelde ik de tweede ronde voor #payitforwardxdirksdotter. Enorm veel reacties gekregen op de spulletjes weer. Degenen naar wie het gaat, moet ik nog gaan loten. Iets met hersenen die nog even aan het nazwangeren zijn en vermoeidheid. Will keep you posted

Nog meer kerst

Hoe kerst er dit jaar op ons drijfhuis eruit ziet, daar waren jullie ook nieuwsgierig naar. Dit jaar ging ik weer voor een rustige kerstsfeer in pasteltinten. Ik voegde er twee super easy diy kerstdorpjes aan toe dit jaar.

Nieuwe vloer

Een paar weken voor de bevalling haalden we de hele benedenverdieping leeg en werd onze nieuwe Novilon vloer gelegd. We gingen van wit laminaat naar een vloer in een vergrijsde groentint. ZΓ³ anders maar ook zΓ³ enorm blij mee!!

Babykleertjes

Naast het kamertje van Skye alvast bewonderen, wilden jullie ook heel graag in jaar kledingkastje duiken. En ja, ik moest al snel toegeven: er zaten ook (zacht)roze items al tussen!

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd: zat jouw favoriete blog uit 2017 in dit rijtje? Welke hoort volgens jouw eigenlijk in de #bestnine2017? Lieverds: allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gezond, goed en gelukkig 2018 toegewenst! Bedankt voor het lezen van mijn blogs het afgelopen jaar en de reacties daarop. Heb je tips, suggesties of wat dan ook voor me: schroom niet om eens contact op te nemen!

En voor de volledigheid ook nog mijn #bestnine2017 op instagram:

#bestnine2017 jaaroverzicht terugblik 2017 dirksdotter