Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Binnenkijken op Scott’s nieuwe jongenskamer

Binnenkijken op Scott’s nieuwe jongenskamer

Een paar weken geleden vond ik Scott”s kamertje opeens kaal en niet meer zo gezellig voor hem. Tijd om er voor hem een knussere jongenskamer van te maken. Dit weekend zetten we de kast in elkaar en hingen we de laatste wandhaak op. De makeover van Scott’s kamer is een feit. Kom je gezellig bij hem binnenkijken?

Binnenkijken op een junglekamer

Aan hoe Harry met onze hond Harry omgaat, zou je het niet zeggen. Maar hij is gek op dieren. In de dierentuin. Ik wist vrijwel zeker dat zijn nieuwe jongenskamer dus in dat thema moest worden uitgevoerd. Toen ik de nieuwe collectie behang van Roomblush zag wist ik het echt zeker: het behang Panthera was perfect voor zijn jongenskamer. Dat behang werd het uitgangspunt voor de verdere makeover. Dieren zie je her en der terugkomen: op het behang dus, zijn wandhaak, aan de muur en op de vloer. En wat was het trouwens fijn behangen met dit behang! Het materiaal is erg fijn en plakt makkelijk. We konden Scott’s kamertje behangen zonder echtelijke ruzies zoals voorheen. Wij zijn fan, haha!

Kleurenschema

Scott is gek op blauw. De muur in zijn ‘huisje’ (het schuine gedeelte waar hij onder slaapt) kreeg daarom een diepe blauwe kleur: de kleur Walvis van Mommy paint. Dat geeft meteen een stuk meer sfeer dan de witte muur voorheen (deze verf is geheel vrij van schadelijke stoffen die je dus zorgeloos voor de baby/kinderkamer of als je zwanger bent kunt gebruiken. De verf verft ook nog eens heel prettig en droogt snel). Het Panthera behang van Roomblush heeft een hele zachtegroene ondertoon en de panters zijn natuurlijk oranje van kleur. Voor de verdere aankleding koos ik naast dierenitems om accessoires in groen en geel op zijn kamertje terug te laten komen. Ook maakte ik varianten van twee diy’s die ik voor Skye’s kamertje maakte? Heb jij ze gespot?

Waar vind je het allemaal?

Genoeg leuks allemaal. Je bent vast nieuwsgierig waar het allemaal verkrijgbaar is. De shopping list vind je hieronder:
Behang Panthera: Roomblush
Muurverf Walvis: Mommypaint
Peuterbed: Little Dreamers
Haai: Klein en Stoer
Poster Giraffe: Studio Hoeked
Rotan krukje: Kidsdepot
Vloerkleedje leeuw: Zeeman
Metalen bak Zooi: onbekend
Gevlochten blauwe mand: Hema
Opbergmandjes met tekst: Zeeman
Wandplank blauw: Kidsdepot
Geboorteposter sterren: Mr. Starsky
Bloempotjes: Hema
Poster ABC: Jurianne Matter
Bureautje: Plyconic
Stoeltje: Piet Hein Eek
Gele draadmand: Action (pompoms: diy)
Opbergers groen en wit: Kidsdepot
Kledingkast: Woood
Wandhaak Tijger: KitschKitchen
Name Flag: Studio Sijm
Lederen voetbal: Muji
Papieren opbergzak: CarlijnQ
Glijbaan: Arthur and Friends

Hier vind je nog meer inspiratie voor kinderkamer accessoires in jungle thema. En ja, ik maakte weer veel te veel foto’s. Scroll dus lekker op je gemakje naar beneden!
binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer binnenkijken jongenskamer

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Roomblush en Mommypaint.4 thoughts on “Binnenkijken op Scott’s nieuwe jongenskamer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *