Op Hollandse bodem is Elisah van Interior Junkie een van de bekendste woonbloggers. Natuurlijk maakte ik een klein vreugdedansje toen ik van haar een berichtje kreeg op Instagram of ze langs mocht komen voor een hometour. Moest ik daarover nadenken? Nee, natuurlijk niet! Op een zonnige vrijdag begin april kwam Elisah bij ons langs. Toen nog met een prachtig zwanger buik, ondertussen is Oliver Teddy alweer een paar weekjes oud. Elisah bevroeg mij over verschillende dingen over ons interieur: welke woontips ik heb voor jullie, welke diy’s we in huis hebben en over het kleurgebruik in ons huis. Een aantal delen van de binnenkijker staan online. De links daarnaar toe verzamel ik hier onder! Kom je ook binnenkijken in ons Scandinavische interieur met een boho twist?

Interior Junkie over zachte tinten in ons interieur

Elisah zelf is van de uitgesproken kleuren thuis. Een donkerblauwe muur bijvoorbeeld? Elisah gaat die niet uit de weg. Daarentegen houd ik de basis liever wit en fris. Met kleur in de styling verwerkt. Nieuwsgierig geworden wat Elisah van mijn kleurgebruik vindt? Dat lees je hier:  Werken met zachte tinten in huis.

zachte tinten in huis zachte tinten interieur scandinavisch interieur binnenkijker door Interior Junkie

Interior junkie over onze DIY lamp

Zelf items voor in je interieur maken kan budgetvriendelijk zijn. Zoals deze lamp die we zelf maakten. Elisah vond hem supercool! En wij ook nog steeds. Wil jij hem ook maken? Lees dan hier de instructie voor de DIY lamp nog eens terug. En dit deelde Elisah over onze zelfgemaakte lamp: DIY lamp voor boven de eettafel

diy lamp steigerbuizen boven grote eettafel diy lamp steigerpijpen

Over ons leeshoekje in huis

Elisah verraste ik ook met deze simpele DIY. Zelf een leeshoekje of speelhoekje maken voor de kinderen is niet zo ingewikkeld. We maakten een combinatie met Ikea Besta kasten die we bekleedden met platen underlayment. Ook die kun je eenvoudig op maat laten zagen bij de bouwmarkt. Lees hier alles over ons leeshoekje in huis! 

diy leeshoek ikea besta diy speelhoek ikea besta ikea besta hack

Nog meer zien van ons interieur?

Houd dan de website en socials van Interior Junkie in de gaten, want op vrijdag 7 juni komt de HomeTour bij ons thuis online!! Met bewegende beelden van mij. Wat zal het gek zijn om mezelf terug te zien! Maar dat zal iedereen wel hebben bij het gefilmd worden. Het was in ieder geval een supergezellige middag!! Thanks Elisah!

Hier nog meer fijne plaatjes van ons huis in de Binnenkijker serie van de Interior Junkie:

rotan loungestoel in bohemien woonkamer Onze speelhoek vastgelegd door Interior Junkie binnenkijken op onze woonboot door Interior Junkie