Meisjes en cowboylaarsjes: ik vind het een tΓ© leuke combinatie. Zeker de cowboylaarzen van Bootstock! Skye heeft sinds kort een paar van deze meisjeslaarzen. Hoog tijd dus voor een review hier op het blog. Want ons betreft is het echt een kids musthave!

Over de Bootstock Cowboylaarzen

Bootstock is een jong merk van Nederlandse bodem. Deze cowboylaarzen stralen op en top de Western bohemien sfeer uit! De laarzen worden gemaakt in fabrieken waar duurzaamheid, kwaliteit, mens en milieu veel aandacht krijgen. En dat zie en voel je helemaal terug in deze cowboylaarzen. De laarsjes zijn gemaakt van stevig leer en zitten vol details die netjes zijn afgewerkt. Ook in deze lichtere kleuren leer blijven de laarzen lang mooi.

De laarzen hebben dikke maar flexibele zolen waardoor je kind er goed op kan lopen maar ook spelen. Tot en met maat 34 zijn de zolen van rubber gemaakt zodat je kind er niet op uitglijdt, handig! De hak is niet te hoog en is voorzien van een dikke zool. Ze kunnen dus echt een hele tijd mee. Is je hak toch wat versleten? Laat er dan bij de schoenmaker een nieuwe hak op zetten. Zo kun je nog langer genieten van deze cowboylaarzen!

bootstock cowboylaarzen meisjes

Shop Bootstock meisjeslaarzen bij Little Legends

Little Legends is één van mijn favoriete online shops voor kinderschoenen en kinderkleding. Al zo een zeven jaar lang koop ik daar sneakers, regenlaarzen en slippers voor onze kinderen. Little Legends verkoopt ook de Bootstock laarzen, je vindt er een uitgebreide selectie hippe bohemien laarsjes. Zowel voor jezelf als voor je mini-me. Skye koos voor de Bootstock Candy: een witte schoen met roze en okergele schacht. Een prachtige combinatie! Bekijk hier de hele collectie Bootstock laarsjes bij Little Legends. Elke bestelling van Little Legends is trouwens een feestje om uit te pakken: het lijkt wel een verjaardagskadootje!

Wij twijfelden over de maat. Het maatadvies gaf aan dat de laarzen groot uitvallen en het aan te raden is om een maat kleiner te bestellen. Wij bestelden daarom maat 30 en 31. Skye droeg op dat moment al een poosje maat 31. Maat 30 was toch net aan de krappe kant om er goed in en uit te kunnen stappen. We besloten daarom de grootste maat die we hadden besteld te houden. Gelukkig is het geen probleem om bij Little Legends twee paar te bestellen om uit te proberen. Met het bijgeleverde retourlabel kun je makkelijk weer terugzenden.