Beken kleur!

Slim design. Daar houd ik van en ik ben niet vies van een toefje kleur in huis. Beide voorliefdes komen perfect samen in de Brabantia Bo pedaalemmer.  Het motto van Brabantia ‘Make waste beautiful’ is wat mij betreft met deze nieuwste pedaalemmer van Brabantia meer dan gelukt. De Bo lijkt in de verste verte niet op andere pedaalemmers. Het is een object geworden dat gezien mag worden. Ik zette mijn Bo daarom op een prominente plek in ons huis. Naast de keuken, in het zicht vanuit de woonkamer. In de gele kleur valt hij goed op. Is geel toch iets te gek naar jouw smaak? Je kunt uit nog zeven andere kleuren kiezen.

Afval scheiden was nog nooit zo makkelijk!

De laatste tijd probeer ik met ons gezin minder afval te produceren (een behoorlijke uitdaging!) maar ook ons afval te scheiden. Tot nu toe verdwijnt vrijwel alles in onze grote vuilnisemmer die verstopt staat in ons washok dat grenst aan de keuken. Maar nu hebben we een nieuwe aanpak. De Brabantia Bo gebruiken we voor oud papier en karton. Alles wat van plastic of ander materiaal dan papier en karton is, gaat nog steeds naar de grote vuilnisemmer. Groente, fruit en etensresten? De hond eet de kliekjes op en de rest kiepen wij altijd hier het kanaal in voor de vissen (best handig zo’n woonbootleven ;-)).

Heb je geen plek voor een extra vuilnisemmer in huis of kun je niks overboord gooien? Geen nood! De Brabantia Bo kun je helemaal naar je eigen wensen invullen. Wij kozen voor een grote binnenbak van 36 liter. Maar je kunt ook kiezen voor twee binnenemmers van 11 en 23 liter of drie binnenemmers van elk 11 liter. Hoe handig is dat!

Brabantia Bo: een handzaam model

Ondanks het stevige en stoere design is de Brabantia Bo geen zwaargewicht. Je hebt hem zo verplaatst tijdens het stofzuigen en dweilen of meegenomen naar een andere plek voor een ander klusje. Heb ik paperassen uit te zoeken? Hup, ik neem mijn Bo mee naar een van mijn favoriete plekjes en ga het daarop mijn gemakje doen. Wat niet meer bewaard hoeft te worden, kan meteen de pedaalemmer in.Brabantia Bo Brabantia Bo Brabantia Bo Brabantia Bo

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Brabantia.