Inspiratie vind je overal. Vrijwel dagelijks worden er nieuwe producten en diensten gelanceerd. Je zou dus zomaar de bomen door het bos niet meer zien. In deze editie #brandnew tip ik de leukste, nieuwe initiatieven voor kids en mama’s. You’re welcome!

Pimsa

Kinderkleding van Hollandse bodem: altijd goed! Kinderkledingmerk bestaat sinds 2016 maar onlangs maakten wij zelf kennis met dit fijne kinderkledingmerk. De nieuwe collectie bestaat onder meer uit jurkjes en jumpsuits in fijne tinten. Mintgroen en een prachtige kleur roze die zich het beste laat omschrijven als de kleur van een bosvruchten sorbetijsje. Ook vind je er shirtjes met een heel fijn streepje of met een leuke tekst erop. Alle items uit de collectie van Pimsa zijn van organic cotton. Wat ik erg fijn vind is dat de stof superzacht is. Perfect voor zo’n klein poppetje als Skye! Zij kreeg de roze jumpsuit. Het pakje is makkelijk aan en uit te trekken met de drukknoopjes. De maten van Pimsa vallen vrij ruim. Perfect voor die Hollandse reusjes van mij!

Bekijk de nieuwe collectie hier. Voor meer foto’s van ons meisje in dit fijne pakje: lees en scroll lekker verder hieronder!
jumpsuit pimsa skye haarbandje meisje mama

Confetti Stories

Van elke verjaardag van de kinderen wil ik iets moois maken. Niet om een ander nou de ogen uit te steken maar voor al doordat ik zelf een ‘beelddenker’ ben en ik liefde heb voor het maken van plaatjes. De ene sport, de ander speelt muziek en dit is mijn hobby zo gezegd. Voor wiens hobby het niet is, heeft Confetti Stories nu iets heel handigs: kinderfeestpakketten. Dozen met aankleding voor je kinderfeestje met tips voor activiteiten erbij. Je kunt uit drie pakketten kiezen: Circus, Wildernis of Alice in Wonderland? Welke variant is jouw favoriet?

Je vindt meer informatie over deze toffe feestpakketten hier.

confetti stories kinderfeestpakketten kinderfeestje verjaardag themafeestje

The Gift Label

Dit fijne Nederlandse merk kende je wellicht al. Zelf zeggen ze: “It is our passion at The Gift Label to create products that are loved: to create warm, original, well-designed products that are fun to buy, to give and to receive!” En als je hun producten ziet en gebruikt dan weet je dat ze deze uitspraak meer dan waar maken.
Nieuw in hun assortiment is de vegan baby skin care collectie, speciaal voor de gevoelige babyhuidjes. Deze mooie baby skin care collectie voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is gemaakt van de beste ingrediënten. Alle producten zijn vegan en hypoallergeen. Ze bevatten geen parabenen, geen sulfaten, geen phenoxyethanol en geen siliconen. De baby skin care lijn wordt in Nederland gemaakt. De collectie bestaat uit een Baby Body Oil, Shampoo, Body Wash en Home Spray.

Voor de producten kun je terecht in hun winkel in Amsterdam Noord of in de webshop.

the gift label vegan babyverzorging

Buitenspelen met BS Toys

Kinderen spelen graag buiten. Wat een verademing die mooie dagen! Gezonde blosjes op de wangen aan het eind van de dag. Zulke dagen kunnen ons niet lang genoeg duren. Op zulke dagen is het natuurlijk extra fijn om goed buitenspeelgoed te hebben. Bij BS Toys kun je terecht voor een groot assortiment buitenspeelgoed. Van blikjes gooien tot zaklopen, van tikkertje met staarten afpakken tot een XL schaakspel. Voor Scott koos ik ‘Catching Tails’. Het is een echte jongen die graag ravot en rent. Een perfect spelletje om te doen dus! Hij vraagt nu elke dag: “gaan we staarten afpakken?”. Zo komt mama ook weer aan een beetje extra beweging 😉 Verder is Scott ook gek op het spel Domino. Van BS Toys kregen wij het Fat Animal Domino spel. Een robuuste, houten variant van dit spel dat wel tegen een stootje kan. Dus neem het spel lekker mee op vakantie of de tuin in.

Neem hier een kijkje voor de collectie buitenspeelgoed.

buitenspelen speelgoed bs toys catching tails staart tikkertje

IAMMOM

Naast de zorg voor je kinderen is het ook belangrijk voor jezelf te zorgen. Waarom niet een heel dagje voor jezelf vrijmaken en een dag retreat volgen van IAMMOM? Op zo’n dag laat je jezelf lekker in de watten leggen en ben je in gesprek met andere moeders op een relaxte, inspirerende, gezellige dag. De dag retreat vindt altijd in het weekend plaats. Het programma van zo’n dag retreat ziet er zo uit:
11.30 uur – ontvangst met een lichte snack

12.00 uur – yogales, waarbij ontspanning en inspanning mooi met elkaar in balans zijn

13.30 uur – super lekkere, gezonde en uitgebreide lunch

15.00 uur – workshop met wat lekkers

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van IAMMOM. Daar kun je ook per geplande retreat vinden welke workshop er plaatsvindt.

iammom dag retreat hoorn moederschap balans

En dan nu nog even de Skye in haar Pimsa jumpsuitje-spam:

babykamer commode jumpsuit pimsa babyvoetjes jumpsuit pimsa kidswear baby op buikje commode jumpsuit pimsa Skye babypakje pimsa roze