Blogs. Er zijn er wel duizenden. Zo niet miljoenen of miljarden. Je zou zomaar de pareltjes over het hoofd zien. Ondertussen kent iedereen wel de grote creatieve bloggers in het land (en terecht ook natuurlijk!). Maar wellicht zijn deze drie toffe blogs van leuke creatievelingen wel nog helemaal niet op je pad gekomen. Neem dus een kijkje op hun blogs en ga ze volgen voor inspiratie voor de tofste diy’s, de lekkerste baksel en de meest sprankelende kleuren. Allemaal vergezeld van de fijnste foto’s. You’re welcome. 

Happy monday blog

Een van de nieuwere creatieve blogs in het land: door de zussen Leonie en Tineke. Tineke ken je wellicht ook van haar fotografie (Spaghettiii en Lalalalove). Samen met haar zus deelt ze elke maandag (what’s in a name) op Happy Monday een heel fijn blog. De afgelopen maanden was ik o.a. fan van de warme chocolademelk. Heb je kids? Dan is dit blog zeker must-follow. De zussen delen de leukste diy’s die je bijvoorbeeld eens in de voorjaarsvakantie kan doen!

Sjaartjeblog

Shari van Sjaartje blog is niet bang voor kleur. Haar kleurkeuzes in huis vind ik enorm inspirerend. Onlangs heeft ze een echte eyecatcher aan haar interieur toegevoegd. Namelijk in de slaapkamer van haar zoontje. Daar schilderde ze uit haar hand – I kid you not! – een sterrenstelsel. I’m impressed. Daarnaast is Shari’s blog ook lekker groen: duurzaamheid staat centraal. Dus waar wacht je nog op? Doorklikken met die hap!

creatieve blogs nederland

Henrieke Schuiling

Oh, zucht. Had ik maar 10% van het talent dat Henrieke bezit…. Wat kan die meid prachtig illustreren en handwerken zeg! Als je haar website bekent, herken je haar illustraties vast. Haar blog is ook gevuld met de leukste diy’s (vriendschaparmbandjes, kettingen, slingers, you name it en Henrieke makes it). En oja, ze doet ook aan punch needling. Very instagrammable allemaal! Maar ook voor inspiratie voor de mooiste koekjes, taartjes en nog meer lekkers kun je bij haar terecht.

Creatieve blogs nederland