Er is weer een jaar voorbij gevlogen. Een jaar waarin ik persoonlijke dingen met jullie heb gedeeld en jullie heb willen inspireren met leuke interieur items, kids dingen en uitstapjes. Het afgelopen jaar hebben jullie met elkaar meer dan 90.000 pageviews gedaan. Maandelijks bezoeken ruim 5.000 unieke bezoekers mijn blog waar dat eerder dit jaar nog zo’n 2.000-3.000 waren. Natuurlijk zou ik willen doorgroeien maar ik baal ervan dat het overal maar om cijfertjes draait. Ik ben tevreden met hoe het nu gaat. Ik deel wat mij inspireert, wat ik graag wil delen. Vooral ook delen wanneer ik het wil. Ik verplicht mezelf niet om een x aantal blogs per week te plaatsen. En zoals je misschien wel gemerkt hebt, sla ik ook wel eens een week over. Of twee.

Ik heb besloten dat ik deze lijn in 2019 wil doorzetten. De focus op mijn SEO (de vindbaarheid via Google en dus op bezoekersaantallen) laat ik los. Ik zie wel wat dat betreft op mijn pad komt. Het kost mij teveel tijd om daar naast mijn werk en gezin veel aandacht in te steken. Wel krijgt mijn website binnenkort een nieuw jasje. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Een frisse, cleane look waarin de foto’s bij een blog nog meer tot hun recht komen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan zullen vinden. Maar daarover later meer.

Best gelezen blogs 2018

90.000 pageviews dus. Wat lazen jullie dan het liefste? Hieronder tref je de best geleden blogs uit 2018 aan. Had jij ze allemaal al gelezen? Zo niet, dan heb je nΓΊ nog de kans om dat in 2018 te doen. Dan rest het mij om jullie te bedanken voor dit jaar. Voor het lezen van de blogs, jullie leuke vragen en opmerkingen. Tot volgend jaar!

  1. De opvallendste interieur- en kleurtrends 2019. Al vrij vroeg dit jaar gaf ik jullie een doorkijkje naar de trends voor komend jaar. Ik ben heel benieuwd of die voorspellingen waarheid gaan worden ;-))
  2. Kinderkamertrends 2019 op een rijtje. Ook heel nieuwsgierig waren jullie naar de trends voor de kinder- en babykamers.
  3. Binnenkijken op Scott’s nieuwe jongenskamer. Toen ik in verwachting was van Skye ging Scott over naar een ‘grote jongensbed’. Een paar maanden later toverde we zijn ‘monochrome met mintgroene’ kamer om naar een echte jungle jongenskamer.
  4. Scandinavisch interieur met boho accenten. Ook waren jullie erg nieuwsgierig naar een van de laatste ‘make overs’ van ons interieur. Ons Scandinavische interieur kreeg een warmer gevoel doordat er andere tinten en rotan werd toegevoegd.
  5. Kraamkadootjes. We zijn zo enorm vervelend verwend toen Skye werd geboren. Ook uit onverwachte hoek; van mensen en bedrijfjes waar we contact mee hebben via instagram. Een groot deel van de kraamkadootjes uit de eerste weken heb ik vastgelegd en gedeeld op mijn blog. Binnenkort een kraambezoek in de planning? Neem dan nog eens een kijkje!
  6. Scott drie jaar: een Madagascar verjaardagsfeestje: Tijdens mijn verlof heeft Scott op Netflix de film Madagascar grijs gedraaid. Op de taart voor zijn derde verjaardag moesten Alex en Smartie (zoals hij Marty uit de film noemde) komen. Zo gezegd, zo gedaan. Het werd het thema van zijn derde verjaardagsfeestje.
  7. Eindelijk: alles over onze Novilon vloer. Hoogzwanger trokken we de benedenverdieping leeg. Eindelijk werd het bijna witte laminaat vervangen door de groene Novilon vloer uit de Bella serie. Jullie waren supernieuwsgierig hoe die vloer eruit zag en wat we van Novilon vonden.
  8. Waarom mijn blog Dirksdotter heet: Misschien wel één van mijn meest persoonlijkste blogs. Over de naam van mijn blog en mijn overleden vader.
  9. Ons kerst interieur! Ook dit jaar maakte ik een binnenkijker van ons huis in kerstsferen. Dit jaar kreeg de supergrote nep kerstboom weer een plekje in huis, samen met een duurzaamboompje uit het kerstbomenbos in Amsterdam Noord. En jullie waren vooral ook erg nieuwsgierig waar ik nou die velvet kerstballen had gekocht!
  10. 3x makkelijke kraamtraktatie. De afgelopen maanden kwamen veel lezers binnen op dit blog. En dat snap ik wel. Je wilt een traktatie die er leuk uitziet maar als je je voelt alsof er net een vrachtwagen uit je is gereden, dan moet het wel makkelijke en snel klaar zijn. In dit blog deel ik drie makkelijke varianten voor kraamtraktaties.

Zo, dat was de lijst der lijsten. De top 10 best gelezen Dirksdotter blogs. Zat jouw favoriet ertussen? Ik ben benieuwd!