Vergeet even al die Hollandsche β€œinfluencers” op instagram. Want bij onze Zuiderburen vind je ook accounts die de moeite waard zijn om te volgen. Eerder liet ik je al mijn favoriete Belgische instamoms zien. In dit blog laat ik je kennis maken met nog meer van mijn favoriete Belgische instagrammers. Belgische instagrammers deel 2 dus! In willekeurige volgorde want ze zijn allemaal leuk!

Mijn favoriete Belgische instagrammers

Belgische instagrammer #1: Liz – @raisingmycharlie
Charlie heeft de allerliefste appelwangetjes van onze Zuiderburen! Zo’n heerlijk meisje om te zien. De plaatjes die haar moeder Liz laat zien in haar instagramfeed met Charlie zijn kleine sprookjes op zich. Ik houd van haar teksten en humor. Maar ook van haar eerlijkheid over hun leven dat echt niet altijd rozengeur en manenschijn is.

Belgische instagrammers Raisingmycharlie

Belgische instagrammer #2: Els @breumel__
Els is een knappe mama van twee nog knappere kids! Die sproetjes, oh my! Bij Els vind je veel foto’s van haar kinderen, lekker banjeren in de natuur. Haar oog voor detail en fotografie is echt fantastisch!

belgische instagrammers breumel

Belgische instagrammer #3: Marta @everyday_marta
Voor een flinke portie DIY’s en recepten moet je bij de creatieve Marta zijn! Humor is een van haar ingrediΓ«nten daarbij. Ook op haar Everyday Marta blog vind je veel inspiratie voor o.a. recepten.

Belgie blogger everyday_marta

Belgische Instagrammer #4: Lena @looksoflena
Op instagram ben ik een heel zooitje Nederlandse mommy- en fashionaccounts gaan ontvolgen. Ik vond het allemaal een pot nat. Gelukkig kwam ik recent Lena tegen op instagram. Deze Belgische instagrammer laat zien hoe je tegelijkertijd trendy en hip eruit kunt zien!

Belgie instagrammer Looks of Lena

Belgische instagrammer #5: Eva @eva_tuyt
Eva kun je misschien wel als ‘momfluencer’ betitelen. Maar: zonder alle opsmuk en trucjes die je bij andere instamoms voorbij ziet komen. Op haar instagram krijg je een inkijkje in het gezellige gezinsleven met haar man Kristof en hun twee stoere kids. In hun dagelijks leven en opvoeding maken ze geen doorsnee keuzes. Leuk om te volgen en om te zien! Manlief Kristof Hoefkens is ook leuk om te volgen, by the way!

Belgische instagrammers Eva Tuytelaers