Een mini vakantie. Zo noemden we een weekendje weg toen Scott kleiner was en die term hebben we erin gehouden. Want het is ook echt vakantie: op een andere manier tijd met elkaar doorbrengen. Niets moet, alles mag. We hebben samen een heerlijk weekend gehad bij Center Parcs Erperheide. Lees maar mee.

Zeg ja tegen wat er toe doet

Dat we een druk leven hebben staat buiten kijf. Naast onze fulltime jobs runnen we een gezin, een online groothandel en een blog. Het is heel verleidelijk om thuis met de kinderen nog even snel dat mailtje te beantwoorden of toch nog even een belletje te plegen. Dit weekend deden we dat anders. De laptop bleef thuis. De telefoons gebruikten we alleen maar om foto’s mee te maken. We zeiden volmondig ja tegen wat er Γ©cht toe doet: onze lieve kids en echt samen tijd doorbrengen.

center parcs cottage

Scott nam de verrekijker mee die hij voor zijn verjaardag kreeg en ontpopte zich tot een ware Ko de Boswachter πŸ˜‰

Voorpret: op naar Center Parcs Erperheide

Scott heeft nu de leeftijd dat je je samen kunt voorbereiden op een uitje. Zo gezellig vind ik dat! In de week voor ons vertrek bekeken we een paar keer het filmpje op de website van Center Parcs Erperheide. De pony’s en het zwembad: het maakte indruk op hem en we konden allemaal niet wachten om dit vakantiepark te gaan ontdekken. Onderweg naar het vakantiepark hebben we ook zo moeten lachen om hem. In het eerste halfuur alleen al heeft hij wel al 100x gevraagd of we er al waren. En zo ging het de rit door. Hij kon niet meer wachten. We lagen helemaal dubbel toen Skye een diepe zucht slaakte en Scott belerend tegen haar zei: β€œSkye, even geduld. Het is sΓΊper ver rijden”. Om er zelf meteen achteraan te vragen: β€œMaaaam, zijn we er aaaaaaaaaaaal?”.

centerparcs marketdome

Samen bij de diertjes in de Marketdome kijken en spelen.

We zeiden ja tegen…

Het weekendje weg stond in het teken van samen dingen ondernemen. We zeiden tegen heel veel kleine dingen volmondig ja, zonder nog eerst even dit of nog eerst even dat. En dat was zo leuk! Ja, je mag de kippen voeren bij onze cottage. Ook al is het nog vroeg en koud en heb je een korte broek aan. Ja, we gaan naar de speeltuinen buiten en het indoorspeelparadijs Baluba. Ja, we gaan even voetballen. Ja, tegen elke dag naar de Aqua Mundo. Ja, tegen steeds helpen met zijn snorkel en duikbril goed te doen in het zwembad. Ja, tegen ontelbare rondjes in de wildwaterbaan (of zoals Scott het noemde: het β€˜vanzelf gaan bad’). Ja, tegen een rondje op het verkeersplein en tegen de botsautootjes in het indoor speelparadijs. Ja, tegen een rondje ponyrijden. Ja, tegen gezellig samen bowlen en Scott die uiteindelijk alle ballen voor ons allemaal met het kids bowlen van het glijbaantje liet afrollen. Ja, tegen een ijsje en nog eentje. Ja, tegen een broodje Aap bij het Grand CafΓ©. Ja, tegen nog even langs de kinderboerderij lopen en zwaaien naar β€˜zijn’ pony Spetter. En dan vergeet ik vast nog veel andere kleine ja’s.

We hebben een heerlijke tijd gehad. Steeds met zijn viertjes, alle tijd en aandacht voor elkaar. Juist omdat we steeds ja tegen elkaar hebben gezegd!

In 2020/2021 ben ik ambassadeur voor Center Parcs. Dus ik kan julile nog vaker gaan meenemen over onze avonturen op deze fijne vakantieplekken! Onlangs deden we een dagje Center Parcs Eemhof. Scott ging voor het eerst van de wildwaterbaan. We hebben weer zo genoten met zijn allen! Mama Scrappelle neemt je in haar blog mee in hetzelfde vakantiepark. Je leest haar review over Center Parcs de Eemhof hier! Enne: ondertussen zijn de huisjes daar vernieuwd!

center parcs dreumes

Zo’n gezichtje zegt toch alles: ze vonden het heerlijk!

Scroll voor nog meer fijne impressies van ons weekendje weg bij Center Parcs Erperheide nog even verder door. Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Center Parcs.Β 

center parcs dromen

Even lekker wegdromen bij de schildpadden in de Marketdome.

center parcs echt even samen

Zwemmen met zijn viertjes: zo gezellig!

center parcs zwembad

Een van de mooiste stukjes van de Aqua Mundo!

center parcs peuterbad

Echt even samen: knuffelen alsof er niemand verder om ze heen was!

zwemmen snorkelen

Scott en zijn snorkel: onafscheidelijk!

center parcs flamingo

Ik houd zo van de tropische sfeer in de Marketdome bij Center Parcs Erperheide!

center parcs kids bowling

Een gezellige afsluiting van het weekend: bowlen!

center parcs gezin

Nog even samen wat wandelen voor we naar huis gingen. Zoals je kunt zien, was Scott het er niet mee eens dat we al bijna moesten gaan ;-))

weekendje weg center parcs

Tot een volgende keer!