Oh, ik weet het nog zo goed. Een paar maanden geleden verzuchtte ik op instagram dat ik zo op zag tegen de tijd dat Skye’s haartjes langer zouden zijn en we van die hysterische haarspeldjes in haar haar zouden moeten gaan doen.

De volgende dag was Skye bij mijn zus. Toen we haar ophaalden had ze een zuurstok roze speldje in haar haar. De kleur vond ik horrible maar oh, wat vond ik dat speldje super pittig staan! Gelukkig had ik onder mijn instagrampost tips gekregen waar je leuke speldjes voor je dreumes kunt vinden! Mijn favoriete speldjes deel ik hier! Het zijn allemaal speldjes die perfect zijn voor de babietjes en kleine kindjes. De grotere varianten glijden hier steeds uit de haartjes.

haarspeldjes dreumes meisje

Haarspeldjes en haarelastiekjes van Oh Little Deer, Van Pauline en H&M. Het gekleurde gipskruid vind je bij Flower Powers in Amsterdam (West).

Haarspeldjes van Oh Little Deer!

Bij Oh Little Deer vind je haarspeldjes voor de kleine fashionista’s: de speldjes zijn er in eigentijdse, rustige kleuren. Voor Skye koos ik een setje mini haarclips Ivy Tropics. Het maatje en modelletje van deze haarclips zijn perfect voor de zachte, dunne haartjes die Skye nog heeft. Ze zakken niet uit en blijven dus goed op hun plek zitten. De kleurtjes uit dit setje haarspeldjes vond ik ook erg leuk. Rustige kleuren maar net even anders. Het ene speldje heeft een metallic afwerking, de ander weer een kroko-print. In de webshop van Oh Little Deer vind je nog veel meer musthaves: haarspelden en andere haaraccessoires voor grotere meiden, gevlochten speenkoorden, te schattige, lederen moccasins en sandalen en mooie items voor aan je wand.

Haarclips van Van Pauline

Bij Van Pauline shop ik al vanaf dat Scott is geboren. Pauline ontwikkelt haar producten zelf en heeft daarin een hele eigen én eigentijdse stijl in ontwikkeld. Toen ik laatst weer eens op haar website aan het rondneuzen was, zag ik dat ze ook haarspeldjes in haar collectie heeft. Het is het ‘klassieke’ model haarspeldjes, zoals die jij en ik vroeger ook in onze haren hebben gehad. Maar dan net een slag kleiner. Én in hippe kleurtjes en printjes. Helloooooo leopard! Ook voor de jongens kun je toffe items bij Van Pauline shoppen zoals (gepersonaliseerde) caps of voetballen! Ook deze webshop is écht een bezoekje waard dus!

Haarspeldjes van H&M

Bij H&M vond ik ook laatst haarspeldjes en elastiekjes die geschikt zijn voor Skye. Ze zijn wel een slag groter dan de twee merken die ik hierboven heb getipt. Desondanks blijven ze wel goed zitten. Ik moet dan wel een iets grotere pluk haar van Skye ermee vast zetten. Natuurlijk viel ik voor de haarclips in zachtroze en in mooie bruine tint met glitters. Beide kleurtjes matchen perfect met Skye’s garderobe. Er zaten bijpassende elastiekjes bij die perfect ook blijven zitten bij Skye voor een staartje.

haarspeldjes h&m

Haarspeldjes en elastiekjes van H&M die ook goed blijven zitten in Skye’s haartjes!

Nog meer leuke haarfrutsels: Poldermuts

Al een hele tijd heb ik haarbandjes van Poldermuts thuis liggen. Ik ben zo onhandig met die dingen. Maar ze zijn zo leuk: de kleurtjes en printjes. Dat ik toch binnenkort eens een poging ga wagen omdat bij Skye in haar haar te doen. Het is al een hele uitdaging om een staartje bij haar in te doen. Tips voor hoe ik die haarbandjes kan gebruiken zijn dan ook meer dan welkom, hihi! :-)))

Haarbandjes poldermuts

Ook handig om te weten: welke newborn maillots het best geschikt is voor de allerkleinsten! Of ben je op zoek naar leuke kraamkadootjes of duurzaam babyspeelgoed?