Babykleertjes zijn misschien wel de leukste kleertjes om te shoppen. Te snoezig al die mini-kleertjes. Maar er is zoveel keuze en hoe vind je dan items die net even anders zijn dan anders of die niet elk kindje op het kinderdagverblijf aan heeft. Daarom deel ik in dit blog een aantal van mijn favoriete handgemaakte babybroekjes voor Skye. Vaak door wat ‘kleinere ondernemers’, dat maakt het shoppen nog leuker. Want: “When you buy from a small business an actual person does a little happy dance”.

Altijd warme voetjes

De handgemaakte babybroekjes van Xooz, ofwel de ‘footies joggers’, zorgen ervoor dat je kleintje geen koude voetjes krijgt. Zeker in de newborn fase kunnen ze sokjes snel verliezen met die kleine voetjes. De footies joggers zijn er ook echt voor de allerkleinste: je kunt deze handgemaakte babybroekjes al kopen vanaf maat 44. De stof van deze babybroekjes is ook nog eens superzacht. Verkrijgbaar in mijn lievelingspastelletjes: mintgroen en roze. Maar ook in donkerdere kleuren. En wat dacht je van een matchend mutsje erbij..?

handgemaakte babybroekjes handgemaakte babybroekjes

Oker en stipjes

Ook okergeel is een kleur die ik niet kan weerstaan. Het is een fijne kleur die goed met zachtroze kan combineren bijvoorbeeld. En hoe cute is dit kleurtje in combinatie met lieve polkadots? Dit handgemaakte babybroekje koop je bij Little Sven.

handgemaakte babybroekjes

Kekke printjes

En natuurlijk mogen toffe printjes niet ontbreken in de collectie handgemaakte babybroekjes. Wij verzamelden verschillende broekjes met de leukste flora en fauna: monsterabladeren, panda, lama’s, unicorns en vosjes. Je koopt ze (van links naar rechts) bijΒ Iek & Jet,Β Myracle, Studio Little Things, Mots Amsterdam enΒ Meneer Konijn.handgemaakte babybroekjes