De laatste dag van het jaar alweer. Het oudejaar sluiten we altijd heel gezellig af met een avondje/nachtje familie. Ondanks al die gezelligheid heb ik altijd een beetje weemoedig gevoel, jij ook? Zo’n jaar is ook altijd maar weer zo omgevlogen! We sluiten dit jaar af met een serie super vrolijke foto’s! We schoten op standje vol automatisch en met zelfontspanner. Het werden er heel veel en daar zaten ook nog best eens veel leuke exemplaren tussen, dus prepare for the spam. En bij deze alvast: Happy New Year voor iedereen! Ook namens kleine Scott met zijn mooie Happy Socks!

Terugblik op 2016

In dit jaar groeide Scott uit van een mollige dreumes tot een gezellige peuter. Hij zette dit jaar zijn eerste stapjes, sprak zijn eerste woordjes en maakte zijn eerste grapjes. De laatste tijd is alles wow, mij en mama voor en mama na (en daar geniet ik stiekem wel van natuurlijk). Zo mooi om hem zich te zien ontwikkelen naar zijn eigen ik. Hoe open hij staat in het leven, hoe leuk hij alles vindt. Zo zouden we toch allemaal moeten zijn!

Ook op ander vlak was het een mooi jaar: Hans heeft een nieuwe baan waar hij eindelijk echt zijn energie in kan steken en ook op mijn werk deden er weer leuke kansen voor. We maakten leuke tripjes en vierden maar drie keer vakantie (Tenerife, Italie en Ibiza). Ook blies ik dit jaar dit blog weer nieuw leven in en dat heeft me weer ontzettend veel inspiratie gegeven. We zijn heel dankbaar voor dit jaar op persoonlijk vlak dus!
happy new year yoko ono john lennon style
happy new year yoko ono john lennon style
happy socks
happy socks
happy socks

Happy Socks

De nieuwe baan van Hans zorgt er wel voor dat Scott en ik de afgelopen tijd veel met zijn tweetjes doorbrachten. Een tijdje terug kocht ik voor ons alledrie dezelfde Happy Socks. We hebben ze al lang allemaal eens aangehad maar een gezellige foto stond nog op de planning. Omdat papa er niet was, hebben we gezellig met zijn tweetjes met onze Happy Socks een fotoshoot bij ons op bed gedaan. Scott vond het fantastisch! Lekker rennen en stoeien op het bed. Ik probeerde er ook nog even een soort Yoko Ono & Lennon momentje van te maken, maar toen had Scott net iets meer interesse in zijn leren bal..
happy new year yoko ono john lennon style
happy new year yoko ono john lennin style
happy new year yoko ono john lennon style

Voornemens voor 2017

Het nieuwe jaar ga ik in met de volgende goede voornemens: meer op pad met Scott (ik kan nogal een huismus zijn!), opnieuw afvallen en eindelijk eens die scriptie afmaken! Ook wil ik bewuster keuzes maken in het shoppen en niet altijd maar die sneakers aan πŸ˜‰Β Weer aandacht geven aan de webshops. Best nog wel een lijstje dus. Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd wat jouw goede voornemens zijn!

Tot slot: ik wens alle lieve volgers en lezers al het geluk, gezondheid en liefde toe! May all your wishes come true! #peaceout
happy new year yoko ono john lennon style
happy new year yoko ono john lennon style

happy new year yoko ono john lennon style