Op instagram zie je de leukste herfstfoto’s voorbij komen. Van mooie verzamelingen bladeren tot heerlijke buitenspeelfoto’s. Nu de bladeren van de bomen zijn gevallen en nog mooi van kleur zijn, is het natuurlijk het moment om samen ook foto’s te maken met een echte herfst setting!

Herfst: lekker even naar buiten

Ik ben best wel een thuisblijfmoeder: lekker knus ons thuis vermaken. Nu we een weekendje bij ’t Loo Oldebroek zijn, hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om – tussen de buien door – lekker met Scott in de bladeren te spelen. Hier lag ook zoveel in het bos om ons heen! Ons park thuis is daar niks bij. Omdat Scott eerst nog een middagdutje deed, ging ik eerst even alleen naar buiten. Eens kijken of het me lukte om de kleuren van de herfst te grijpen. Zo prachtig om de kleuren van de natuur te zien. De druppels die op de blaadjes zijn blijven liggen: love it!
herfst blaadjes
buiten spelen herfst
herfst blaadjes

Wildebrassen in de herfst blaadjes

Een beetje onwennig was het wel voor Scott: lopen over zo’n dik pak bladeren! Maar dat duurde niet lang. Toen hij de eerste lading bladeren van Hans over zich heen gekieperd had gekregen, was hij meteen door. Hij kreeg er geen genoeg van. Uiteindelijk eindigde onze kleine wandeling naast het huisje in een spelletje tussen vader en zoon: Scott zo hoog mogelijk de lucht in slingeren. Het ging even bijna mis. Deze twee zoeken graag de grenzen samen op.
buiten spelen herfst
buiten spelen herfst
buiten spelen herfst
buiten spelen herfst

Herfst-spam

Natuurlijk heb ik van al die herfst-pret veel te veel foto’s genomen. Omdat het er teveel zijn om op social media te zetten, heb ik er maar een extra post op het blog aan gewijd. Wij – hartje – de herfst en haar kleuren!
Ps: het fijne winterjasje (in een echte herfstkleur ook!) is van Lindex. Het groene broekje met vogelprint is van CarlijnQ.Β 
buiten spelen herfst carlijnQ
buiten spelen herfst buiten spelen herfst buiten spelen herfst