Misschien heb je hem ook zien staan in de koeling bij jouw Albert Heijn filiaal: de Unicorn verjaardagstaart. Onze dochter was er elke keer niet weg te slaan. Helaas duurde haar verjaardag nog heel lang. Daarom besloten we op een gegeven moment een unicorn taart te kopen om het begin van de zomervakantie te vieren. Ook de Paw Pawtrol verjaardagstaart ging mee. In dit blog vind je onze review over deze feestelijke kindertaarten! Ook vind je hier tips voor andere (online) plekken waar je unicorn taart kunt bestellen.

Prijs/kwaliteit verhouding: goed!

Veel kinderen zijn gek op unicorns en Paw Patrol. Wat dat betreft zijn deze taarten een schot in de roos! Zowel de unicorn als de Paw Patrol taart van Albert Heijn zien er verzorgd uit. Het fondant zit glad om de taart heen. Het fondant is goed uitgerold en niet te dik. Wel zo fijn met een kindertaart! Ook het gezichtje en de hoorn van de eenhoorn zijn mooi gedetailleerd.

Beide taarten zijn chocoladetaarten, zonder verdere vullingen met crèmes of jam. De smaak van de taart is het beste te vergelijken met een brownie. De structuur van de taart is vrij stevig. Het is aan te raden om de taart tijdig uit de koeling te halen voordat hij wordt genuttigd. Dan is hij iets minder stevig en smaakvoller.

Deze eenhoorntaart is niet al te groot. Je kunt er 8-10 (niet al te grote) porties uithalen. Het is perfect voor op een kinderfeestje of als onderdeel van je unicorn sweet table op een kinderverjaardag. De taart kost 14,99 EUR in de winkel. De unicorn taart is niet online te bestellen bij Albert Heijn. De taart is alleen in de grotere filialen verkrijgbaar. Tip: bekijk de voorraad ruim op tijd voor het verjaardagsfeestje en vraag of het filiaal de taart wellicht kan bestellen of reserveren.

Long story short: een prima taart voor een goede prijs! De kids zullen er in ieder geval verliefd op zijn!

Unicorn taart online bestellen

Heb je toch liever een andere eenhoorntaart? Wat groter of met andere smaken? Dan heb je online verschillende plekken waar je goed terecht kunt voor het bestellen van een unicorn taart:

Liever zelf aan de slag? Hier vind je een recept voor een regenboog unicorn taart van Albert Heijn. Bij Leukmetkids.nl vind je een heel makkelijk recept om zelf een unicorntaart te maken. Have fun!

Bekijk hier al mijn tips en inspiratie voor kinderverjaardagen en traktaties!

unicorn taart bestellen