Een klein beetje jaloers ben ik wel hoor: Scott heeft afgelopen zaterdag van Arthur and Friends gewoon een glijbaan gekregen! Hoe heerlijk moet het zijn om wanneer je maar wilt naar beneden te roetsjen. Wie weet begin ik wel een petitie voor een grote mensen variant voor op kantoor! Ik denk dat we dan een stuk meer plezier hebben en creatiever worden.

Houten glijbaan Maxx van Arthur and Friends

Terug naar deze houten glijbaan Maxx: hij is gemaakt van degelijk hout en super easy in elkaar te zetten. Tijdens het in elkaar schroeven kon Scott al haast niet wachten en begon al meteen erop te klimmen. De greepjes en plankjes zijn perfect voor die kinderhandjes en -voetjes gemaakt. Ook is het hout goed afgewerkt en zijn er nergens scherpe randen of hoeken. Dat is een hele geruststelling voor elke ouder. Je hoeft niet continue op te letten of je kindje zich stoot aan scherpe hoeken!

Glijen maar!

Het eerste wat Scott de volgende ochtend deed, was linea recta naar zijn glijbaan rennen. Na een paar keer op zijn billen, ging hij verder uit proberen wat de mogelijkheden waren. Meneer ging op zijn buik naar beneden. En toen ie dat wel een paar keer had geprobeerd, ging hij op zijn buik voorover met zijn gezicht naar beden van de glijbaan af. Prachtig vind ie het! Ook auto’s volgden al snel hun weg naar beneden. De glijbaan staat bij ons achter de bank, in Scott’s speelhoek.

Het frisse geel van de zijkanten van de glijbaan staat leuk met de zwart/wit ingerichte speelhoek. Ook bij vriendjes die komen spelen, is deze fijne houten glijbaan altijd een groot succes. Ze gaan er meteen op en af! De mama’s hebben dan heerlijk hun handen vrij voor de thee en koekjes en kunnen lekker bijkletsen ;-))

Ook nu met zusje Skye erbij wordt de glijbaan nog dagelijks gebruikt. Scott is ondertussen vijf en lang voor zijn leeftijd. Toch is de glijbaan nog steeds geschikt voor hem. Een houten glijbaan in huis is dus een echte, duurzame investering!

Nogmaals dank Arthur and friends!

houten glijbaan binnen

houten glijbaan binnen

houten glijbaan binnen

houten glijbaan binnen

houten glijbaan binnen