Een paar jaar geleden zagen we een filmpje over de ‘instagramhusband’. De man die braaf blijft staan als zijn vrouw een foto van hun schoenen wil maken om te delen met #fromwhereistand. De man die geduldig wacht tot vrouwlief een foto heeft gemaakt van het gestylde ontbijt. Etc. Etc. Voor veel vrouwen vast wel een beetje herkenbaar. In ieder geval voor mij. Daarom vandaag een kleine ‘ode’ aan mijn #instagramhusband.

Instagramhusband

Geduld is een hele schone zaak voor Hans. Want geduld heeft hij niet zoveel. Zeker als ik weer eens achterop ben geraakt op vakantie om foto’s van zijstraatjes enzo te nemen en hij nog een route heeft die hij gelopen wil hebben. Of wanneer er verplichte fotomomentjes met feestdagen moeten worden gecreerd, met Scott’s verjaardag alles in een thema moet worden aangekleedt en er vervolgens uitgebreid met de camera verslaglegging moet worden gedaan. Okay, hij kijkt dan niet op zijn allervrolijkst maar laat mij wel mijn gang gaan. Een dikke dank je wel daarvoor, lieverd! Haha!
instagramhusband #mijninstagramhusband

Mijn instagramhusband is stiekem zelf ook een ig-addict

Iedereen die wel eens een DM-gesprek met me heeft op instagram weet dat Hans zich nog wel eens in de gesprekken wil melden. Hij vindt het namelijk superleuk de posts te volgen die ik plaats en de reacties die vervolgens daarop volgen. Als ik een paar dagen niet gepost heb, gaat meneer zelfs een beetje klagen dat het wel erg stil is! Het lijkt hem superleuk om hier een soort ‘meet & greet’ te organiseren met andere instagrammers bij ons thuis. Hij heeft er zelfs al een datum voor op het oog: 16 september. Andere instagramhusbands en kids zijn natuurlijk ook welkom. Hans pakt graag groots dingen aan. Omdat hij maar bleef zeuren over het idee: bij deze zoals aan hem beloofd de vraag wie daar zin in zou hebben? Even peilen of er ΓΌberhaupt animo voor is. Gewoon een gezellige middag met instagrammers onderling.
#mijninstagramhusband instagramhusband

Proeven van het bloggersleven

Regelmatig komen via instagram en via mijn blog samenwerkingen tot stand. Hans houdt als dedicated instagramhusband nauwlettend in de gaten of ik wel alle afspraken nakom. Toen ik door JORD werd benaderd voor een samenwerking, zag ik een kans om nu ook eens iets leuks voor Hans te ‘regelen’. Hij had al eens eerder verlekkerd naar deze prachtige houten horloges gekeken. Voor deze samenwerking koos ik daarom een mannenhorloge uit (ook omdat ik zelf nooit horloges draag. Ik word echt rete-zenuwachtig van het getiktak van die dingen).

De houten horloges zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Dus we printten eerst het maatbandje van de website voordat we de bestelling plaatsten. Het horloge komt uit Amerika maar was er al met een paar dagen! Het horloge wordt geleverd in een prachtig houten doosje, met onderhoudspulletjes en een extra schakel erbij (in geval de maat toch niet helemaal goed is). In het houten doosje zat het horloge van de Dover serie. Met een prachtig opengewerkt uurwerk. Hans draagt ‘em zowel casual als naar zijn werk. Maar ja.. een horloge voor Hans zelf betekende natuurlijk wel dat hij zelf op de foto er mee moest voor plaatjes voor op mijn blog en mijn instagramfeed. En ook dat onderging hij als brave instagramhusband lijdzaam. Op de NDSM-werf, wel met Scott aan zijn zijde om hem te steunen.

Dit horloge is natuurlijk ook een tof cadeau voor Vaderdag! Lees hier meer over het ontstaan van Vaderdag!

instagramhusband #mijninstagramhusband
instagramhusband #mijninstagramhusband
instagramhusband #mijninstagramhusband