Het was je op instagram misschien wel al opgevallen: de grote en logge steigerhouten salontafel heeft eindelijk weer plaatsgemaakt. Mijn set geliefde ronde salontafels waren tijdelijk uit de woonkamer verhuisd toen Scott zich begon op te trekken. Ondertussen loopt meneer al weer een tijdje. Dus: de kleine tafeltjes zijn weer terug!Β 

Welkom terug kleine salontafels

Gelukkig liep Scott al vrij snel heel stabiel en is het geen echte brokkenpiloot. Dus ze mochten van mij weer terug komen: de kleine salontafels in de woonkamer! Zij het wel in een andere combinatie. De grote ronde variant van Zuiver mocht weer terug komen. Dit exemplaar staat nu weer te pronken met twee nieuwe tafeltjes van WOOOD (gekocht bij Karwei). Het fijne van die kleine tafeltjes is dat je er eentje op een luie avond bij de bank lekker naast je kunt zetten, of verspreiden als je een huis vol visite hebt.

Hometour woonkamer op onze woonboot

De comeback van de tafeltjes was voor mij aanleiding om nieuwe foto’s van onze benedenverdieping te maken. So: have a look! Als je bij ons binnenkomt, is de woonkamer aan de linkerkant. Dit is een vrij vierkante ruimte, waar de bank ongeveer in het midden staat. Achter de lichtblauwe bank van Wehkamp is Scott’s speelhoek. Ik vind het fijn dat die niet overal in het zicht is, zodat het ook echt nog ‘ons’ huis is en er niet overal een overkill aan speelgoed is! Elke avond ruim ik ook echt trouw al het speelgoed op. Rust in de avond om me heen vind ik erg belangrijk.

Het luchtplantje op de kleine tafeltjes was een van de eerste plantjes die hun weg naar ons huis vond. Groene vingers heb ik bepaald niet. Dus onderhoudsvrije planten zijn ideaal voor in ons huis. Niet lang daarna volgde cactusjes en andere low maintainance plantjes op de eettafel. De eettafel staat in het middenste gedeelte van de woonboot, meteen als je de hal uit komt. De tafel die daar staat is groot, maar simpel. Toen we op de woonboot gingen wonen, hadden we geen budget meer voor een tafel. Op marktplaats vonden we iemand die kant en klare bouwpakketjes steigerhouten tafels maakte voor een klein prijsje. Deze tafel staat er nu nog, ondertussen wel al een tijdje in een zachtgrijze kleur. Een fijne tafel want hij kan tegen een stootje! Als je vanuit de hal naar rechts gaat, kom je bij ons in de keuken uit. Tegen de zijkant van de keuken staat altijd trouw Scott’s loopfietsje geparkeerd.

Bekijk ook nog eens de binnenkijker van Binti Home Blog.

binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam binnenkijker woonboot amsterdam