Zo, het zit er bijna weer op. Na alle voorpret is die Eerste kerstdag toch ook weer zo voorbij he! Hieronder een fotoverslag van onze kerstavond, Eerste Kerstdag en het uitbrakken op de volgende ochtend. Wij hadden een heerlijke kerst met familie!

Kerstavond

Dit jaar geen kerst zangdienst in onze kerk. Ik stond de hele dag met NORR op een kerst marktje. Geen zin om daarna te haasten. In plaats daarvan nodigden we (eigenlijk zoals elk jaar) mijn moeder uit om te komen eten en All you need is love te kijken. Als ze weet dat ik onderstaande foto hier heb gedeeld, wordt ze boos want ze had d’r haar niet gedaan ;-)). Scott had gezellig zijn foute kersttrui aan, #teamrudolph!
foute kinder kersttrui
foute kinder kersttrui
foute kinder kersttrui

Eerste Kerstdag

Scott had met het ontbijt zijn foute kerstpyjama nog aan, wij zaten al metΒ onze feestkleren aan tafel. Hans had ChristmasFM weer aangezet en Scott ging samen met hem uit zijn dak op ‘Rudolph the Rednosed Reindeer’ en ‘All I want for Christmas is youououououououou!’. Na het eten hesen we Scott ook in zijn kerstkleren en probeerden we een toffe confettit familiefoto te maken. Met de confetti-kanonnen (van Xenos)Β die ik eigenlijk al voor Oud en Nieuw had gekocht. De bedoeling was dat we er maar eentje zouden gebruiken. Maar bij de eerste poging was Hans te laat met knallen, de tweede deed het niet en met de derde waren we te vroeg met knallen. Toch zat er nog enigzins een leuke foto tussen. Vervolgens lieten we de boel de boel en gingen naar de kerk. De rest van de dag brachten we met mijn familie door bij mijn moeder. Ik had wat foto-attributen mee en de camera, dat leverde ook weer wat hilarische plaatjes op!

kerst confetti
kerst familie outfit inspiratie
kerst familie photobooth
kerst familie photobooth

The day after..

Lagen er nog steeds drie lagen gouden glitter confetti in huis over de vloer. Nog van gisteren om een leuke kerst familie foto te maken met glitter confetti… Zonde om meteen weg te gooien, dus we hebben Scott er nog heerlijk in laten spelen. We vonden de glitters later zelfs in zijn luier terug en in zijn oren. Na het badderen zat er nog steeds wat in zijn haar. Nadat we de glitters hadden opgezogen, ging Scott verder spelen met de koffertjes en andere cadeautjes die hij gisteren van de familie had gekregen. En peuzelde hij ook de chocolade-lolly op die hij ook van Oma had gekregen.
kerst confetti
kerst confetti
kerst confetti