Kerst is een belangrijk thema hier op mijn blog. Elk jaar neem ik jullie mee in ons kerstinterieur met een binnenkijker. Elke ruimte in huis krijgt (subtiele) kerstdecoratie. Op mijn blog hier heb ik regelmatig kerst zelfmakers en makkelijke recepten gedeeld. Dat blijf ik ook doen, maar in aangepaste vorm. Want ik heb een nieuw blog opgezet: The Christmas Styler! Wat ik op dat kerstblog allemaal van plan ben, doe ik hieronder uit de doeken. Het is meer dan een kerstblog. Ik ga aan de slag met kerstfotografie én een webshop voor al jouw kerst musthaves! Lees je mee?

Kerstfotografie door The Christmas Styler

Vorig jaar begon het met kerst te kriebelen. Ik wilde ´iets´ met kerst gaan doen. Afgelopen voorjaar hakte ik een knoop door. Ik moest dat ´iets´ wat door mijn hoofd spookte vertalen naar iets concreets. De naam had ik vorig jaar kerst al vastgelegd: The Christmas Styler. Ik besloot dat kerstfotografie een belangrijk onderdeel ervan moest gaan uitmaken. Settings stylen en fotograferen doe ik heel graag. Extra sfeervol is het om met kerstdecoratie daarvoor aan de slag te gaan.

De kerstfotografie vindt voor de kerst mini fotoshoots plaats bij ons in de tuin. De grote overkapping kreeg daarom dit voorjaar ook een make-over. Het oranje cederhout kreeg een frisse, licht mintgroene kleur. Een kleur die een goede basis is voor kerstige tafereelttjes. Daarnaast worden er op andere plekken in de tuin ook kerstdecor settings gemaakt (mede afhankelijk van het weer). Naast deze mini kerstfotoshoots kun je ook een gestylde kerstfotoshoot boeken (bij jou thuis of bij mij op de woonboot). Ook kunnen we een mooie stadswandeling doen over de Amsterdamse grachten terwijl ik jullie vastleg in kerstsfeer!

Boordevol inspiratie voor kerst, mét eigen webshop

Op mijn kerstblog deel ik alle inspiratie die jij nodig hebt om er thuis een fijne, knusse kerst van te maken. Ik deel kerstdecoratie musthaves, uitjes voor in de kerstvakantie, handige tips om je kerstinterieur in te richten, leuke (en makkelijke) zelfmakers en recepten.

And last but not least: aan het kerstblog wordt ook een webshop gekoppeld. In deze online kerstwinkel vind je allemaal kerst musthaves ‘curated by Dirksdotter’. Ik heb al enorm leuke items ingekocht. Maar ik ben enorm trots op dat ik van drie fantastische makers die ik ken via instagram “special editions” van hun handwerk in de kerst webshop mag gaan verkopen! Het blog en de pagina’s over de kerstfotografie staan al live. De webshop opent haar deuren begin november. Zin an! Zie ik je dan weer?

Bekijk hier alle KERST INSPIRATIE van Dirksdotter