In de nieuwe hoogbouw vlakbij de RAI in Amsterdam Zuid vind je één van de filialen van Happy Italy. Zoals de naam je meteen doet vermoeden: je kunt hier terecht voor pizza, paste én heerlijke Italiaanse desserts. Daarover later meer. Als je een plek zoekt om uit te gaan met kinderen, dan ben je hier aan het juist adres. Het is een prima plek voor kidsproof uiteten in Amsterdam. Mét goede speelhoek.

Happy Italy in Amsterdam

Happy Italy is een Happy place om te eten. Deze ´fast Italian´ vind je in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Je kunt er vanaf lunchtijd terecht voor pizza´s en pasta´s. Ook fijn: je kunt er ook afhalen! Het restaurant is groot, maar wil je zeker zijn van een plekje: reserveer dan alvast online! Het restaurant doet de naam ‘fast Italian’ eer aan: de bediening en het uitserveren van gerechten is snel. Dat is op zich fijn met hongerige en/of ongeduldige kinderen. Gelukkig kunnen ze goed spelen in de ‘mini Monkey Town’ in het restaurant. Er is een kleine binnenspeeltuin met ballenbak voor kinderen. Omdat het restaurant groot is met kleinere kinderen bij je, dan is het handig om bij het reserveren aan te geven dat je in de buurt van de speelhoek wilt zitten. Kidsproof uiteten in Amsterdam: ook de menukaart bij Happy Italy is fijn met kinderen. Natuurlijk is er een kindermenu (pizza of pasta met een kinderijsje). Echt een groot succes zijn de dessert pizza’s: een kleinere pizzabodem met een dikke laag Nutella. Of ga je voor eentje met Oreo of Kinderbueno?

Ook fijn: heb jij of je kind je fast italian dinner niet opgekregen? Dan kun je het mee naar huis nemen. Heb je wel alles opgekregen? Bestel dan nog een pizza Nutella to go. De volgende dag lekker thuis opwarmen! Yumm!

Op stap met kinderen in Amsterdam Zuid

Een bezoek aan Happy Italy kun je prima in je programma voor je bezoek aan Amsterdam combineren. De Rivierenbuurt is vlakbij. Daar kun je zwemmen bij De Mirandabad (binnen en buiten, De Mirandalaan 9). Op Europaboulevard 5 vind je The Upside Down Museum is opgericht door influencer Anna Nooshin en is het grootste ‘Instagram museum’ van Europa. Gezellig samen selfies maken! ;-)) In het Amstelpark heb je een enorm leuke buitenspeeltuin, waar je kinderen onder andere ritjes kunnen maken met Thomas de trein (Amstelpark 18). Buikjes nog niet vol? Wandel naar IJs van Pisa (Scheldeplein 22) of IJssalon Venetië (Scheldestraat 68) voor nog een ronde.