Met The Family Circle strijkt in Amsterdam een nieuw festival voor kinderen neer in onze mooie stad. The Family Circle is al vijf jaar een begrip in Duitsland en Oostenrijk. In het weekend van 24 en 25 juni worden de Hallen in Amsterdam-West omgetoverd tot een sfeervol familiefestival. Op dit kidsproof festival vind je veel verschillende activiteiten, waaronder verschillende workshops en DIY-stands voor alle leeftijden en de hele familie. Ook vind je er de leukste baby- en kidsmerken. Komt dat dus zien eind juni! Wij kregen laatst alvast een voorproefje van dit nieuwe kinderfestival. Lees gauw verder!

Aan de slag met de leukste DIY’s

Kinderen houden ervan om bezig te zijn. Daarom is familiefestival The Family Circle zo een uitkomst: er zijn veel workshops te volgen en DIY’s om te maken. In de winkel van De Kleine Parade (superleuke kids conceptstore en kinderkapper in Amsterdam Zuid, de Pijp) kregen wij laatst alvast een voorproefje van de activiteiten die er te doen zijn. Skye versierde een krans met gekleurd gipskruid bij Blomsterkrans. Ze versierde een fotolijstje en maakte het gouden jasje dat ze aanhad extra tof met de kleding stickers van Fab Fab Stickers! Je kunt die stickers ook gebruiken om een gat in een broek bijvoorbeeld leuk weg te werken, maar ook om stoere gympen, regenlaarsjes of je Dr. Martens mee te pimpen. En dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten die bij The Family Circle te doen zijn. Je hoeft je zeker niet te vervelen! En dat alles in een setting die vast en zeker fotogeniek en instagrammable is ;-))

Speciale gast op het familiefestival: Jill van JILL’S ORIGINALS

Heb je een dochter in huis? Dikke kans dat zij net als Skye fan is van Jill Schirnhofer, illustrator & TV host. Ze werd bekend met het kinderprogramma Jill voor Zapp (ook terug te zien op Youtube) waarin ze haar jonge kijkers meeneemt in haar kleurrijke wereld vol illustraties, DIY’s en baksels. Jill is beide dagen tijdens het festival aanwezig. Je kunt haar ontmoeten en nog leuker: ook inschrijven voor workshops met Jill! Tijdens de preview van The Family Circle maakten we kennis met de leuke serie producten van Jill’s Originals. Van stationary tot bakspullen!

Wil je je bezoek aan The Family Circle combineren met andere activiteiten en hotspots in de hoofdstad? Bekijk dan hier mijn tips voor hotspots in Amsterdam!

The Family Circle: praktische informatie

  • Wanneer: zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2023.
  • Locatie: De Hallen, Amsterdam West (Hannie Dankbaarpassage 47).
  • Prijs: 6 EUR voor kinderen, 9 EUR voor volwassenen (toegang tot 3 jaar gratis).
  • Bij de ticketprijs voor kinderen zijn twee DIY Station Jitons inbegrepen. Je kunt online vooraf ook extra DIY Jitons kopen (10 Jitons voor 20 EUR. Terplekke zijn de Jitons 3 EUR per stuk).
  • Bij het volwassen ticket is een Jiton inbegrepen (voor bijvoorbeeld een drankje of DIY Station).
  • Parkeren kan in parkeergarage De Hallen of reserveer voordeliger vooraf een parkeerplaats in de buurt via Parkbee