Wie mij al een tijdje volgt op instagram, heeft vast wel eens dat donkergrijze kussen met Amsterdamse grachtenpandjes op de gele fauteuil voorbij zien komen. Dit kussen kocht ik aan het begin van mijn zwangerschap, in een knus winkeltje in een van de kleine straatjes in Alkmaar. Ondertussen alweer zo’n twee jaar geleden dus. Het kussen is nog steeds favoriet en nog even mooi als toen we ‘em kochten. Maak in dit blog snel kennis met Vatthecity die de leukste items met Amsterdam thema maakt!
Amsterdam kussen

Eyecatcher in je interieur: kussen met
Amsterdams grachtenpand!

Super vereerd was ik dat Veronika van Vatthecity (waar dat grijze kussentje dus van is) mij een berichtje stuurde met de vraag of ik met haar wilde samenwerken. In hun nieuwste lijn kussens zijn twee prachtige kleuren aan de collectie toegevoegd: zacht roze en baby blauw. Het prachtige roze kussen mocht ik in de grote variant voor Vatthecity op de foto zetten! Om dit prachtige kussen tot haar recht te laten komen, heb ik het in verschillende settings gefotografeerd. In de woonkamer op twee verschillende stoelen, gezellig met een kopje thee en wat chocolade erbij. Bij Scott’s speelhoek, met wat blokken ervoor (super leuk om de kussens op deze manier bijvoorbeeld te gebruiken bij de aankondiging van een lieve baby op komst of het geslacht van de baby). En tot slot in onze slaapkamer. Een echte eyecatcher is het op je bed! En het kussen ligt nog heerlijk zacht en comfortabel ook. Uiteindelijk heeft het kussen een vaste plek gekregen op onze bank.
Amsterdam kussen

Zelf Amsterdam kussentjes shoppen?

Zin gekregen in ook zo’n heerlijk zacht kussen? Neem dan eens een kijkje in Veronika’s Vatthecity webshop. Je vindt er niet alleen de allerfijnste kussens. Maar ook baby knisperdoekjes in Amsterdam thema bijvoorbeeld. Een prachtige Amsterdam wall art poster. En de leukste houten, handgemaakte speelgoedjes die je kunt laten personaliseren met de naam van het kindje! Shop ze!

Hieronder vind je een heel zooitje van de foto’s die ik ter inspiratie met het Amsterdam kussen maakte. Ben je benieuwd hoe ons interieur er nu uitziet en of dit kussen nog steeds onderdeel uitmaakt van de inrichting? Je leest/ziet het in mijn blog over de metamorfose die ons in interieur onderging naar een Scandinavisch interieur met boho accenten.

En heb je de smaak te pakken gekregen met deze Amsterdamse grachtenpanden? Bekijk dan ook eens dit overzicht met de leukste Amsterdam kadootjes voor kinderen!
Amsterdam kussen
Amsterdam kussen
Amsterdam kussen
Amsterdam kussen
Amsterdam kussen

speelblokken baby kind
Amsterdam kussen
Amsterdam kussen slaapkamer scandinavisch interieur

spelen speelhoek scandinavisch interieur moeder kind

binnenkijker scandinavisch interieur

woonboot scandinavisch interieur vaasje hella duijs