A trip down memory lane. In mijn vakantie liep ik alle spulletjes die ik sinds Skye’s geboorte heb bewaard nog eens door. Ik had namelijk best veel bewaard maar was dat allemaal wel nodig? Met grote moeite maakte ik keuzes. Dat vestje bleef wel bewaard, dat jurkje gaat toch maar wel naar de voedselbank, etc. In de kelder staat een plastic doos met wat kleding, speelgoed, aandenkens. De allermooiste spulletje hield ik apart. Die krijgen een plekje in de Time Capsule van Make History

Time Capsule van Make History

Een tijdscapsule om je dierbaarste herinneringen in te bewaren, hoe tof is dat! De tijdcapsule van Make History heeft een modern design en is een lust voor het oog. Je kunt hem kado doen als kraamkadootje, of aan een kersvers getrouwd stel bijvoorbeeld. Samen kunnen zij dan herinneringen maken en aandenkens in de Time Capsule bewaren. Zelf vulde ik hem dus met mijn meest favoriete spulletjes uit Skye’s eerste jaar:

 • De echo’s
 • Skye’s eerste pakje: een simpel wit boxpakje van Hema met haar eerste mutsje
 • Haar TOMS winterschoentjes
 • Het geboortekaartje met wolken
 • Het houten bordje waarmee ik de eerste foto deelde van de serie #skyeenteuntje (elke maand eentje)
 • Haar kerstpakje van Noeser (romper en broekje)
 • Een newborn luiertje
 • De speelgoedjes waar ze als eerste mee speelde (krakeling en naamslinger)
 • Het boxpakje van Maed for Mini waarin we de newborn shoot met At Hello deden
 • Eén van mijn favotiete setjes new born kleertjes (broekje met voetjes eraan van Maed for Mini en een gebreid Zara vestje)
 • Het jurkje waarin ze werd gedoopt en de leren schoentjes van Boumy die ze daarbij aan had
 • Haar enkelbandje van afgelopen zomer
 • Het boekje dat je bij de Time Capsule krijgt met een persoonlijke tekst van Hans en mij aan haar

bewaren baby eerste spullen make history time capsule

Open maken in….

Toen alles netjes in de tijdscapsule was opgeborgen, hebben we hem dicht gemaakt met de bijbehorende zegel. Op de zegel schreef ik de datum van vandaag: 31 december 2018. Een mooie dag om deze dierbare spullen een mooi plekje te geven. Daaronder schreef ik de datum waarop ze de Time Capsule mag openen: 11 december 2035. De dag waarop ze 18 wordt. Ik kan me daar nu nog helemaal niets bij voorstellen maar het zal vast voorbijvliegen. En misschien kan ik mezelf niet beheersen en laat ik haar spulletjes al eerder aan haar zien. Het laatste wat me te doen staat, is nu een goede, veilige plek voor de Make History Time Capsule te vinden.

make histeroy tijdscapsule make history time gesloten time capsule

De mooie Time Capsule is ter beschikking gesteld door Make History.