Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Nog meer kerst in huis!

Nog meer kerst in huis!

In mijn vorige blog vertelde ik over de kerstsfeer in huis dit jaar: minder tierlantijntjes en meer in de sfeer van onze inrichting. Dus kerstversiering in fijne pastelkleuren en met printjes. Meer geinspireerd op de Scandinavische stijl. Ondertussen is Christmas all over the place. En toch voegde ik nog twee kerst-items toe aan onze kerst inrichting. Ik kon het toch niet laten! Maar: wel weer een match met de rest, kijk maar!

Kerst onder de stolp

Op instagram zag ik de prachtige piekenstolp van Zilverblauw voorbij komen. Ook andere instagrammers maakten mooie variaties op deze diy. Al dit moois inspireerde mij voor een eigen invulling van de stolp. Ik haalde die van mij onder het stof vandaan en vulde deze met dezelfde papieren kristallen als die in de kerstboom hangen. Dus hup: daar ging ik weer aan de gang met het knippen, vouwen en plakken van de kerst kristallen. Dat was ook wel weer knus om aan de keukentafel te doen op de donkere winteravonden.
kerst diy decoratie papieren kristallen
kerst diy decoratie papieren kristallen

Let it snow!

Op de wand kwam gisteren de grote kerstboomposter van Zilverblauw te hangen. Verliefd op de kleuren en de print! Ik besloot dat ik hem toch nog voor deze kerst in huis wilde hebben. Het blauwe ikea stoeltje met gele walvis kussen van Mrs. Multitask staat normaal gesproken in het ‘computerhok’. Maar omdat de kleurtjes zo fijn matchen met de poster kreeg het stoeltje hier tijdelijk zijn plek.
zilverblauw kerst poster

Lekker plakken!

Met Sint was het al een succes bij Scott: de raamstickers. Gisteren plakten we die weer knus samen op een van de ramen. Deze stickers kocht ik bij Hema. 3 hele vellen zijn uiteindelijk op het raam beland. Scott loopt er regelmatig heen om weer te herschikken. Het liefst stapelt hij de sneeuwsterren op elkaar. Maar ja, dat blijft natuurlijk niet plakken en dus vallen ze steeds weer op de grond. Ach, zo heb je steeds wat te doen! En zoals je aan zijn vingertje kunt zien: mama mocht er ook eentje plakken, haha!
kerst raamstickers
kerst raamstickersGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *