Ik liet jullie laatst als ons kerst interieur dit jaar zien. In ons kerst interieur zie je minder tierlantijntjes. En de kerstversiering past beter bij ons Scandinavische interieur. Kerstversiering in fijne pastelkleuren en met printjes. Ondertussen is Christmas all over the place. En toch voegde ik nog twee kerst-items toe aan onze kerst inrichting. Ik kon het toch niet laten! Maar: wel weer een match met de rest, kijk maar!

Kerst DIY: winter kristallen onder de stolp

Op instagram zag ik de prachtige piekenstolp van Zilverblauw voorbij komen. Ook andere instagrammers maakten mooie variaties op deze DIY. Al dit moois inspireerde mij voor een eigen invulling van de stolp. Ik haalde die van mij onder het stof vandaan en vulde deze met dezelfde papieren kristallen als die in de kerstboom hangen. Dus hup: daar ging ik weer aan de gang met het knippen, vouwen en plakken van de kerst kristallen. Dat was ook wel weer knus om aan de keukentafel te doen op de donkere winteravonden. Voor het maken van de kristallen gebruik ik de kristalmal van de Krantenkapper.
kerst diy decoratie papieren kristallen
kerst diy decoratie papieren kristallen

Grote kerstboom poster van Zilverblauw

Op de wand kwam gisteren de grote kerstboomposter van Zilverblauw te hangen. Verliefd op de kleuren en de print! Ik besloot dat ik hem toch nog voor deze kerst in huis wilde hebben. Het blauwe ikea stoeltje met gele walvis kussen van Mrs. Multitask staat normaal gesproken in het ‘computerhok’. Maar omdat de kleurtjes zo fijn matchen met de poster kreeg het stoeltje hier tijdelijk zijn plek.

Is deze poster te groot of niet jouw ding? Neem eens een kijkje bij de kerstboomposters van DesignClaud.
zilverblauw kerst poster

Kerst raamstickers

Met Sint was het al een succes bij Scott: de raamstickers. Gisteren plakten we die weer knus samen op een van de ramen. Deze stickers kocht ik bij Hema. 3 hele vellen zijn uiteindelijk op het raam beland. Scott loopt er regelmatig heen om weer te herschikken. Het liefst stapelt hij de sneeuwsterren op elkaar. Maar ja, dat blijft natuurlijk niet plakken en dus vallen ze steeds weer op de grond. Ach, zo heb je steeds wat te doen! En zoals je aan zijn vingertje kunt zien: mama mocht er ook eentje plakken, haha!
kerst raamstickers
kerst raamstickers