Je zou het haast niet denken: maar het is ondertussen lente. De voorjaarskriebels heb ik eigenlijk altijd al in januari. Zo ook dit jaar! Maar man, wat moeten we dit jaar lang wachten op de voorjaarswarmte! Desondanks ging ik al lekker op zoek naar de allerleukste meisjes bikini voor kleine Skye. Ik kwam zoveel leuke baby zwemkleding tegen bij mijn zoektocht. Maar ik kon mij beheersen om het – voorlopig – bij de aanschaf te houden bij één bikinibroekje en een badpakje. Ze staan tussen mijn favorietjes die ik tijdens mijn zoektocht tegen kwam (en ik natuurlijk met jullie mede-mommies moest delen!). Kun jij raden welke twee items ik voor Skye heb gekocht? Ik ben benieuwd!

Stippen zijn altijd een goed idee

Ik heb een zwak voor stipjes en streepjes. Zeker als het gaat om die lieve babykleertjes voor Skye. Bij Kixx Online spotte ik twee toffe items met stipjes. Een meisjes bikini van Noppies en eentje van Name It. Van de bikini van Noppies is er eventueel ook alleen een bikinibroekje verkrijgbaar. Ook bij Zara spotte ik een bikinibroekje met stippen. Stuk voor stuk lieve bikinietjes. Ubercute met van die chubby babybeentjes erbij!

meisjes bikini

Met lieve ruches

Ruches en een meisjes bikini? Een top combinatie wat mij betreft! Online vond ik een paar exemplaren die ook nog eens de leukste kleurtjes en printjes hadden. Zoals het badpakje met citroentjes of de bikini met vrolijke watermeloentjes. Meer zomers kan bijna niet, toch??

meisjes bikini

Monochrome never gets out of style

In de kindermode blijft de monochrome stijl ook nog steeds hip en ‘fashionable’. Een zwart-witte meisjes bikini is net even wat pittiger en minder zoet. Helemaal perfect voor de stoere meisjes!

meisjes bikini

En.. voor welke meisjes bikini of badpak zou jij gaan? Ik hoop je zo wat shopping inspiratie te hebben gegeven! En als je eenmaal klaar bent met shoppen: duim je mee voor snel lekker warm weer?? Ondertussen kun je eventjes terugzwijmelen naar de leukste zomerse outfitjes van Scott afgelopen zomer!

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kixx Online.