Vorig jaar ben ik weer begonnen op Pinterest. Naast instagram is dat een belangrijke inspiratiebron voor mij. Je kunt er de leukste ideetjes op doen voor interieur, diy, traktaties, hapjes. Noem maar op. En uiteraard deel ik daar ook weer mijn foto’s om anderen te inspireren. Zo deelde ik er foto’s van Skye’s groene slaapkamerwand en Scott’s frisbee-rietjes traktatie. Sommige van die ‘pins’ zijn veel bekenen op Pinterest. Een overzicht van mijn populairste pins dit jaar vind je hieronder! Vind je het terecht dat deze plaatjes in dit rijtje staan? Of had je andere foto’s van mijn blog er tussen verwacht?

Mijn populairste pin op Pinterest 2019

Mijn populairste pin op Pinterest van 2019 is voor mij doen echt een klapperrrrrrrrr van het jaar! Het verschilt nogal hoe actief ik ben op Pinterest. En net als met Instagram is het zo dat Pinterest ook met een algoritme werkt. Wanneer je niet actief bent, ben je ook minder zichtbaar. De afgelopen weken is deze foto van ons nieuwe vloerkleedΒ extreem veel bekeken, ook op dagen/in weken dat ik wat minder deelde. Het is lastig om er precies de vinger op te leggen: waarom is deze foto in een relatief korte tijd al ruim 460.000 keer gezien? Misschien omdat het een foto van bovenaf is? Wat denk jij?

pinterest beni ourian rug vloerkleed

En dit werd er nog meer veel bekeken op Pinterest

Ben je zelf ook actief op Pinterest? Vergeet me dan niet ook daar te volgen op mijn Dirksdotter Pinterest account. Ik deel daar regelmatig plaatjes die ik niet op instagram deel. Wil je nog meer inspiratie op doen op dit platform? Check dan ook deze toffe interieur- en DIY accounts op Pinterest eens! Happy pinning!Β