Gisteren was het eindelijk dan zover: we vierden Scott’s tweede verjaardag! Niet dat hij het in de dagen ervoor zelf zo goed besefte, maar des te meer heb ik er zelf naar toe geleefd! Het was een heerlijke dag. Hier een terugblik op zijn Noodoll verjaardagsfeestje!

De voorbereidingen voor het Noodoll verjaardagsfeestje

…begonnen al eerder afgelopen week. Maar eigenlijk al maanden eerder! In januari plaatste ik een terugblik naar Scott’s eerste verjaardag. Niet lang daarna kreeg ik een berichtje van Must Have Party: ik mocht – superlief – een keuze maken uit hun assortiment! Ik zag de Noodoll My Little Day lijn in haar webshop en was meteen verkocht! Een grijze Noodoll slaapt namelijk al vanaf dag één bij Scott in zijn wiegje en bedje. Dat werd dus het thema van zijn tweede verjaardagsfeestje!
Noodoll verjaardagsfeestje Noodoll verjaardagsfeestje Noodoll verjaardagsfeestje Noodoll verjaardagsfeestje

De ochtend

Scott is op maandag jarig. Maar we vieren het in het weekend. Op zaterdag zodat we allemaal een dag hebben om bij te trekken voor de werkweek weer begint. Vrijdagavond hebben we de ballonnen opgehangen zodat Scott ze kon zien als hij wakker werd. Hij riep heel hard: “Moooooi”! Dat woordje had ie toevallig die week geleerd. Eenmaal beneden rende hij direct naar de hoek met kadootjes toe. Hij sloeg niet meteen aan het uitpakken want hij werd eerst afgeleid door de grote, witte ballon. Op een gegeven moment herontdekte hij het grote pakket dat er stond. Zijn gezicht op dat moment sprak boekdelen. Zo mooi die verwondering en blijdschap op zijn gezichtje! We gaven hem zo’n grote speelgoed vrachtauto en een basis-setje houten treinrails, die in de loop van de dag met treintjes en andere onderdelen werd aangevuld door de visite.
peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje

Het momentje rust

Voordat alle het feestgedruis zou losbarsten (lees: een Hollandse verjaardag in een kring met een luidruchtige familie) namen we nog even de tijd om wat te knutselen. Scott koos de foamstickers van Zeeman, om te ‘pak’ zoals hij zelf zegt (plakken). Ondertussen kan meneertje zelf de papiertjes van de stickertjes af plukken. Dat gebeurt met de opperste concentratie!

Daarna legde ik Scott op bed. Hij nestelde zich zelf meteen zo lekker in dat ik dacht dat ie wel lekker snel in zou slapen. Maar nee hoor: hij heeft een uur lang liggen brabbelen en zingen. Terwijl hij toch zo zijn rust pakte, zette ik de laatste spulletjes klaar. Toen ik alles voor de zoveelste keer had recht gezet, haalde ik Scott uit zijn bedje. Ik kon het niet laten om een kleine shoot met Scott bij de ballonnen te doen. En Hans kon het niet laten om Scott dat hoedje op te doen :-))
peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje

De taart

Toen eenmaal alle visite er was rond een uurtje of vier was het tijd voor de taart! Vrijdagavond haalden we die op bij Annabel van My Sweet Dear. Haar vond ik op instagram in mijn zoektocht naar de mooiste taart! Ze schetste een ontwerp met de Noodoll My Little Day spulletjes. Ik was meteen verliefd! De taart van Annabel was echt perfect: ik heb nog nooit fondant gezien dat er zó strak en glad op zat. En ook heel belangrijk: de vanille biscuit vulling met mascarpone was té lekker!!! Van het Noodoll knuffeltje dat in Scott’s bedje ligt, maakte ze een caketopper. De taart maakte het Noodoll verjaardagsfeestje helemaal compleet!
Op dat moment was Scott zo lekker met zijn vriendjes en nieuwe treintjes aan het spelen, dat hij helemaal niet aan de taart wilde. Met grote krokodillentranen stond hij de kaarsjes uit te blazen. Wat hem wel uiteindelijk lukte! Daarna was ie ook meteen weer vertrokken naar de speelhoek. Hij heeft geen hap gegeten van zijn taart. Des te meer hadden wij ;-))
Noodoll verjaardagsfeestje Noodoll verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje peuter verjaardagsfeestje