De kledingkastjes van Scott en Skye zijn weer uitgezocht. De zomerkleding die ze nog passen gaat naar de kelder. Voor als we ergens begin 2020 naar een warm oord  gaan. De najaar/winteritems zijn in de kasten blijven liggen. Er is nog genoeg, ik hoef maar een paar dingen aan te schaffen. Dit seizoen krijgen ze aanzienlijk minder (en dat is al meer dan genoeg!). Ik wil het overzichtelijker houden en gewoon minder aankopen vanwege die voetprint van ons. 

Pay it forward!

Bij deze laatste ronde uitzoeken en sorteren vond ik nog een paar items die wij niet meer gebruiken. Items die nog heel goed een tweede ronde meegaan. Omdat veel van jullie het jammer vinden als ik het naar Recycle Kid in Amsterdam Noord breng, besloot ik weer een #payitforwardxdirksdotter te doen!

Hieronder vind je alle items. Onder mijn instagrampost hieronder kun je aangeven voor welk(e) item(s) je wilt meeloten. Je betaalt alleen de verzendkosten (€3,95, of in een enkel geval €6,95). En ik zie er graag een instagrampost of story voor terug met de hashtag #payitforwardxdirksdotter, waarin je ook laat zien dat jij weer wat aan iemand anders doorgeeft! Hetzij aan iemand op instagram, je buurvrouw, de voedselbank. Maakt niet uit. Samen maken we de wereld mooier ?

Set 1: Schommelstoel van La Clinica Design

Set #2: Baseball shirt Zara Kids, maat 122

Set #3: Roze overhemd van We Fashion Kids, maat 122/128

Set #4: Longsleeve + legging H&M, maat 92

Set #5: Gestreept jurkje van Beebielove, maat 92

Set #6: XXL hydrofiele doek van Modern Burlap

Set #7: Korte jumpsuit/onesie van Nununu Kids, maat 18-24 maanden

Set #8: Romper van Zara Kids, maat 74 (maar kan dus nog ook bij een kind van maat 92, kwam er net pas achter dat ik gewoon de verkeerde maat voor Skye had besteld. Legergroene romper met gele stipjes, gesmokt aan de bovenkant en bandjes met strikjes)

Set #9:Shirt Ice Cream van One Day Parade, maat 86-92

Set #10: Bomber Jacket met candy print van Lindex, maat 92

Set #11: Romper van Bobo Choses, maat 80

Set #12: Sandaaltjes van Ipanema, maat 23/24 (vallen klein, eerder als 21/22 zou ik zeggen)

Set #13: Twee XXL hydrofiele doeken van Modern Burlap

Set #14: Slippers van Puma x TinyCottons, UK kids maat 11 (ik gok 29 in Europese maat)

Set #15: Tanktop van Bobo Choses, maat 110

Set #16: Jasje van Daily Brat, maat 1-2 jaar

Set #17: Romper van One Day Parade, maat 86/92