Een tijdje terug gaf ik kleding van Scott weg onder het motto ‘payitforward’. Ondertussen hebben we weer een paar items die wij niet meer gebruiken. Omdat ontspullen en anderen iets gunnen goed is, doen we nu een tweede ronde van payitforward!

Hoe werkt deze Payitforward?

De spullen die ik weggeef hieronder zijn genummerd. Geef onder mijn post hierover op instagram het nummer aan waar jij interesse in hebt. In het geval dat meerdere personen aangeven interesse te hebben in een bepaald een setje gaan we loten. Je hoeft dus niet te bieden of iets dergelijks, want ik wil er geen geld voor hebben. Wel vraag ik om een vergoeding van de verzendkosten (brievenpuspakketje 3,95 + 0,50 voor het doosje, tenzij het per pakketpost moet vanwege de omvang). Anders wordt het wel een erg dure hobby ;-)). De commode en het ledikantje kunnen alleen opgehaald worden in Amsterdam.

Je kunt reageren tot en met dinsdagmiddag 18:00 uur. Daarna ga ik de inventarisatie opmaken en later op de avond stuur ik degene die is geloot een berichtje op instagram.

Het lijkt me leuk om te zien bij welke kindjes de items terecht komen. Als je een foto ervan maakt, deel hem dan op instagram onder #payitforwardXdirksdotter. Ik ben benieuwd!

Vragen? Let me know!

Piet Hein Eek look-a-like ledikantje

Voor Scott maakte Hans een ledikantje dat is geïnspireerd op het crisisledikant van Piet Hein Eek. In tegenstelling tot het origineel heeft onze versie geen verstelbare bodem. Er zit ook geen lattenbodem of iets dergelijks bij. Wij hadden er een simpele houten plank erin liggen waar Scott’s matrasje op lag. Ledikantje heeft de standaardafmetingen en kan makkelijk in elkaar weer worden gezet met bouten. Omdat we voor kleine Skye nu een ander meegroei bedje hebben, doen we dit ledikantje – met enige pijn in het hart – weer weg.

Payitforward #payitforwardxdirksdotter

Stoere commode

Ook deze commode klusten we zelf (nou na, Hans dan ;-)) in elkaar. De commode kun je zo weer in elkaar zetten en op jouw baby/kinderkamer weer een plekje geven. De commode is gemaakt van steigerpijpen met daarbij een plaat underlayment.

Payitforward #payitforwardxdirksdotter

Rolletje Majvillan behang over

Op Skye’s babykamertje hebben we het ‘stippenbehanh’ van het Scandinavische merk Majvillan gebruikt. Van de tweede rol hebben we maar 1m gebruikt. Er zit nog 9m op. Wie weet heb jij nog een stukje muur waar je dit toffe behangetje kunt gebruiken! Verzendkosten: €6,95 (pakketpost).