Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Een blog vol inspiratie: Scandinavisch wonen, kids musthaves, makkelijke diy's en uitjes!

Payitforward – de kerst editie

Payitforward – de kerst editie

Een tijdje terug gaf ik kleding van Scott weg onder het motto ‘payitforward’. Ondertussen hebben we weer een paar items die wij niet meer gebruiken. Omdat ontspullen en anderen iets gunnen goed is, doen we nu een tweede ronde van payitforward!

Hoe werkt deze Payitforward?

De spullen die ik weggeef hieronder zijn genummerd. Geef onder mijn post hierover op instagram het nummer aan waar jij interesse in hebt. In het geval dat meerdere personen aangeven interesse te hebben in een bepaald een setje gaan we loten. Je hoeft dus niet te bieden of iets dergelijks, want ik wil er geen geld voor hebben. Wel vraag ik om een vergoeding van de verzendkosten (brievenpuspakketje 3,95 + 0,50 voor het doosje, tenzij het per pakketpost moet vanwege de omvang). Anders wordt het wel een erg dure hobby ;-)). De commode en het ledikantje kunnen alleen opgehaald worden in Amsterdam.

Je kunt reageren tot en met dinsdagmiddag 18:00 uur. Daarna ga ik de inventarisatie opmaken en later op de avond stuur ik degene die is geloot een berichtje op instagram.

Het lijkt me leuk om te zien bij welke kindjes de items terecht komen. Als je een foto ervan maakt, deel hem dan op instagram onder #payitforwardXdirksdotter. Ik ben benieuwd!

Vragen? Let me know!

Piet Hein Eek look-a-like ledikantje

Voor Scott maakte Hans een ledikantje dat is geïnspireerd op het crisisledikant van Piet Hein Eek. In tegenstelling tot het origineel heeft onze versie geen verstelbare bodem. Er zit ook geen lattenbodem of iets dergelijks bij. Wij hadden er een simpele houten plank erin liggen waar Scott’s matrasje op lag. Ledikantje heeft de standaardafmetingen en kan makkelijk in elkaar weer worden gezet met bouten. Omdat we voor kleine Skye nu een ander meegroei bedje hebben, doen we dit ledikantje – met enige pijn in het hart – weer weg.

Payitforward #payitforwardxdirksdotter

Stoere commode

Ook deze commode klusten we zelf (nou na, Hans dan ;-)) in elkaar. De commode kun je zo weer in elkaar zetten en op jouw baby/kinderkamer weer een plekje geven. De commode is gemaakt van steigerpijpen met daarbij een plaat underlayment.

Payitforward #payitforwardxdirksdotter

Rolletje Majvillan behang over

Op Skye’s babykamertje hebben we het ‘stippenbehanh’ van het Scandinavische merk Majvillan gebruikt. Van de tweede rol hebben we maar 1m gebruikt. Er zit nog 9m op. Wie weet heb jij nog een stukje muur waar je dit toffe behangetje kunt gebruiken! Verzendkosten: €6,95 (pakketpost).7 thoughts on “Payitforward – de kerst editie”

 • Wat een mooi initiatief!
  Deze payitforward is niet meer geschikt voor mij. Ik was 1,5 jaar geleden ook van plan om een soort gelijk bedje te laten maken, maar bij gebrek aan een handige Hans is dit er niet van gekomen. Ik weet zeker dat iemand hier heeeeeel blij van gaat worden.
  Wanneer je weer een Payitforward doet vanuit de kast van Scott ga ik zeker een poging wagen. De vorige heb ik gemist (baal!). De kleren van Scott vindt ik echt een feestje, net als je interieur overigens.
  Nogmaals supergaaf dat je dit doet! Dat de spullen maar weer een prachtig huisje mogen krijgen.

 • Super leuk en mooi initiatief! Ik zag ‘m voorbijkomen via Instagram 🙂 Ik waag graag een gokje voor de commode. Ziet er super gaaf uit! Ik ben een nieuwe voorschool locatie aan het opstarten in Amsterdam en we zijn nog op zoek naar een commode-plank. Super toevallig dat ik dus nu jouw feed voorbij zie komen!! Mocht ik winnen, dan zullen dus veeeeele kindjes gebruik gaan maken van die prachtige commode van Hans! 🙂 ik ga duimennnnn. Fijne dagen!

 • Wat een ontzettende lieve actie!
  Mats is al één jaar geweest… Inmiddels heeft hij sinds een paar weken net als zijn vier zussen een (mini) kamertje. Nu nog inrichten… Het bureau van papa er uit.. evenals computer en printer. En dan mooi maken! Met het behang van Scott?

 • Wat Een gaaf iniatief!!! Ik zou heel graag meeloten voor het ledikantje.Mijn mannetje heeft de commode al gemaakt nadat ik geïnspireerd raakte door scotts kamertje. De kleine man heeft nog geen eigen kamertje en ligt nog in de co-sleeper naast my. Maar zodra het kamertje af is wil ik ook
  Heel graag zo’n ledikantje ☺️.

 • Ik vind het ledikantje echt fan-tas-tisch en zat er al aan te denken om hem na te laten maken door mijn vader. Aangezien die ook een dagje ouder wordt (en al best veel ingezet wordt als handige nieuwbakken opa van één kleinkind van 3 weken en de andere over 4 weken op komst), wil ik een poging wagen en meeloten. Super initiatief, Annelies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *