Skye begon deze week met stappen aan je handen. Scott die maar blijft doorgroeien en half maart naar de basisschool gaat. STOP de tijd, alsjeblieft! Helaas kun je die niet even stil zetten. Daarom probeer ik zoveel mogelijk herinneringen te maken en momenten vast te leggen met de camera. Nog leuker is als een getalenteerde fotograaf je kids voor haar lens neemt en een prachtige portretserie van je kids maakt. Vorige week hadden we Stories by Pien namelijk over de vloer.Β 

Portret fotoshoot door Stories by Pien

Pien nam haar ‘mobiele studio’ mee. De studio kreeg een plekje bij een van de ramen bij het water zodat Pien mooi gebruik kon maken van het natuurlijke licht. Grote boef Scott was als eerste aan de beurt: een beetje ontdooien moest hij wel. Pien stelde hem al snel op zijn gemak en de ondeugende blikken, lachjes en tijgergeluiden volgden al snel. Met Skye, onze kleine wegkruiper, begonnen we in de Stokke kinderstoel. Dan wisten we zeker dat ze niet kon ontsnappen. Daarna waagden we een poging om ze samen op de foto te zetten. Best een uitdaging met Skye dus. Maar het leverde wel heerlijke plaatjes op!

Via de prachtige gallery van Stories by Pien kreeg ik het resultaat van de portret fotoshoot van Scott en Skye te zien. Tranen in mijn ogen en zo trots als een aap met vijf lullen. Wow! Wat had Pien mijn kids oprecht en zoals ze zijn vastgelegd! Een deel van de foto’s deel ik in dit blog. Vinden jullie ze net zo fantastisch als ik ze vind??

Win een portet fotoshoot van Stories by Pien!

We gaan richting Sint en de feestdagen. Hoe leuk is het om dan aan opa en oma of aan de liefste juf een mooie portretfoto van jouw kind te geven. Nou, dan heb ik goed nieuws: in samenwerking met Stories by Pien mag ik een studio portret fotoshoot weggeven! Bij voorkeur wordt de shoot gedaan bij Pien thuis in Ter Aar (nabij Alphen aan den Rijn) tenzij er voldoende ruimte en licht bij je thuis is (reken dan wel op kilometervergoeding)! Je ontvangt een set prachtige foto’s van je kind of kinderen in hoge resolutie.

Hoe win je de studio portret fotoshoot?Β 
De winactie loopt via mijn instagramaccount dirksdotter. Als je mij en Pien (@storiesbypien) nog niet volgt op instagram, dan doen je dat eerst πŸ˜‰ Vervolgens like je de foto van de giveaway en in een reactie daaronder de foto tag je twee vrienden. Wil je een extra kans om te winnen via instagram? Scroll lekker door de foto’s van Scott en Skye die Pien heeft gemaakt en deel die in jouw stories. In je story tag je zowel @dirksdotter als @storiesbypien. Heel veel succes!!!!

first born portret peuter peuterpuber portretfoto peuter boefje stories by pien portret portretfotoshoot stories by pien baby bijna dreumes skye dreumes portret baby portret fotoshoot fotoshoot broer en zus stories by pien sibling love fotoshoot baby outfit jurkje spijkerjasje storiesbypien peuter baby fotoshoot fotoshoot zwart wit portret fotoshoot close up baby dreumes

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Stories by Pien.Β