There is a new kid in town: Reliving. Het platform om makkelijk je interieur items te verkopen. Of zelf de mooiste items te scoren. Voor Reliving haalde ik een aantal items onder het stof vandaan. Een beetje met pijn in mijn hart. Maar bewaren om het bewaren is natuurlijk ook niet de bedoeling. Kom je kijken wat ik allemaal te koop heb op Reliving?Β 

Reliving: curated by Dirksdotter

In onze schuur en kelder stonden een paar items te verstoffen. Toffe, vintage items die het weer verdienen om ergens anders wel te staan shinen. Ik toverde ze weer te voorschijn om te verkopen op het nieuwe Amsterdamse tweedehands verkoopplatform: Reliving. Deze items kun je vinden op mijn eigen pagina op Reliving onder het kopje Influencers: curated by Dirksdotter. Ik vulde mijn ‘winkeltje’ aan met items die echt bij ons passen: die het Scandinavisch wonen uitademen. Zoals de Eames look a like stoelen en de tafeltjes van Zuiver. Pronkstuk in mijn winkeltje is denk ik wel de unieke trolley die we bij Van Dijk en Ko kochten en voor Skye als commode gebruikten. Au, een beetje pijn om die mooie commode te verkopen doet het wel!

reliving tweedehands interieur

Wat maakt Reliving anders?

Ten eerste: wat mij betreft zijn er gewoon veel te veel spullen op marktplaats te vinden en zie de bomen door het bos niet meer. Ook de soort spullen die ik mooi vind, vind je er soms maar mondjesmaat. Hoe fijn is het dat die mooie interieur spullen nu op één platform te vinden zijn! In Amsterdam had je natuurlijk al Amsterdam Yard Sale: een grote facebookgroep waar van alles wordt gekocht. Niet alleen interieur maar vooral heel veel kleding. Net als marktplaats moet je op Amsterdam Yard Sale zelf de verkoop afhandelen.

Bij Reliving hoeft dat niet. De betaling gaat via vertrouwde systemen zoals iDeal en Paypal. De kleinere items verstuur je zelf of het team van Reliving regelt een afhaalafspraak voor je. Lang niet iedereen in Amsterdam heeft een auto, laat staan een busje voor de wat grotere vondsten. Reliving regelt ook het transport in Amsterdam voor je als je dat wilt. Dat betekent geen auto of busje huren of klooien met een aanhanger zoals wij wel eens zonder ervaring deden om een kast op te halen.

commode kopen tweedehands

Ojee. Weet ik het wel zeker? Ga ik deze commode van Skye echt verkopen…?

scandinavisch interieur tweedekands

Ook het kussen van Meri Meri party van Skye’s babykamer en de schommelstoel die op beide babykamers heeft gestaan, staan te koop bij Reliving.