Hij kwam echt als geroepen: de Rowenta Air Force Flex. Onze nieuwe stofzuiger. Hij werd geleverd op de ochtend van Scotts vijfde verjaardagsfeestje. De volgende dag is ons huis oorlogsgebied. Zoveel mensen over de vloer gehad! Het was de ultieme test voor deze flexibele stofzuiger. Lees hier mijn review over deze flexibele stofzuiger!

Rowenta Air Force Flex

Voordat de visite kwam op Scotts verjaardag moest er nog even worden gezogen. Natuurlijk gingen we meteen met de Air Force Flex van Rowenta aan de slag. Wat een verademing! De stofzuiger ligt zoveel prettiger in de hand dan onze ‘overleden’ vorige draadloze stofzuiger. Zo licht ook! Met deze stofzuiger roetsjte ik zo de hele benedenverdieping over.

Ik kon goed zien of er nog kruimels lagen in de hoekjes of op donkerdere plekjes. De Rowenta Air Force heeft namelijk licht aan het voetstuk. Dat gaat aan zodra je de stofzuiger in gebruik hebt. Erg prettig vind ik dat je de aan-knop slechts één keer hoeft in te drukken.

Geen gedoe meer met het omhoog houden van een zwaar handvat en een knop die je ondertussen ingedrukt moet blijven houden. Wat was het heerlijk om ook weer draadloos te stofzuigen na een periode met een ‘gewone’ stofzuiger met snoer te hebben gezogen.

Rowenta Air Force Flex

Een slanke krachtpatser

Uitgepakt viel het me meteen op: hoe slank deze nieuwe draadloze stofzuiger is. Het design van de Rowenta Air Force Flex is eigentijds en fris wit. Met wat blauwe accenten. Alles aan de stofzuiger is slank. Oók het voetstuk van de stofzuiger. Ik kwam makkelijker bij plekjes waar ik normaal gesproken eerst de boel voor moest verschuiven. Zoals onder Skyes houten speelkeukentje.

Na Scotts verjaardagsfeestje was het een flinke puinhoop. We maken altijd van die gelegenheid gebruik om een grote voorjaarsschoonmaak te houden,., Dus alles ging aan de kant en van de vloer. Het is dan een flink oppervlakte om te zuigen. Dat deed de Air Force Flex moeiteloos. Ook met deze vuile grond hoefde ik de stofzuiger niet op de ‘boost’-stand of op te laden tussentijds. De stofzuiger had voldoende kracht en energie om deze flinke klus te klaren!

Flexibele stofzuiger

Waarschijnlijk heb je net als ik meubels in huis waar je nét niet lekker onder komt met je stofzuiger. En net als ik heb je vast geen zin om elke keer de boel te moeten verschuiven. Of op je knietjes te moeten. De Air Force Flex is – zoals de naam van de stofzuiger al verraadt – lekker flexibel. Met het indrukken van een knop aan de onderzijde van de stang, transformeert de stofzuiger als een echte ‘transformer’. Door de knik die in de stang ontstaat kun je moeiteloos overal bij!

Kortom: ik ben verliefd op deze stofzuiger!

rowenta stofzuiger flex

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Rowenta.