Vandaag zie je op elk social media account foto’s voorbij komen van een (enigzins) witte wereld. Een hele dikke pak sneeuw lag er bij ons niet. Het leek meer op opgevroren hagel. Gelukkig voor mij, want ik ben niet zo’n fan van kou en sneeuw. Maar ook omdat ik vandaag foto’s buiten wilde maken met onze gepimpte schoenen: zo gebeurd met leren en handgemaakte shoeflaps van BySaan! Samen met manlief (die tegen wil en dank onze fotograaf moest spelen) en de hond deden we bij het park bij ons huis een rondje in stijl!

Shoeflaps van BySaan

Met de flaps van BySaan gaf ik onze schoenen een extra statement. De flaps maken je schoenen net even wat opvallender dan anders. Op mijn lakschoenen van Van Haren deed ik de mooie, congnackleurige shoeflaps, die precies matchten met de veters. Op Scottje’s Timberlands deed ik een paar zwarte mini-flaps. De flaps zijn gemaakt van zacht leer en vallen daardoor mooi, soepel op de schoen. Bevestigen is heel simpel: veters door de gaatjes and you are good to go: fashionably naar buiten! Makkelijker je outfit pimpen gaat bijna niet toch??
shoeflaps kindermode mamamode
shoeflaps kindermode mamamode
shoeflaps kindermode mamamode
shoeflaps kindermode mamamode

Voor elk seizoen

Voor als het weer straks weer wat aangenamer word in ons landje, heb ik ook een setje flaps en mini-flaps in het wit voor onze All-Stars. Ik vond het vanwege het weer nog even te koud om ze aan te trekken naar buiten. Helaas konden we dus nu geen foto’s maken dat we allebei onze Converse sneakers met shoeflaps aan hebben. En trouwens: dit zijn nog Scott’s All-Stars van afgelopen voorjaar. Hij was zo snel uit deze gympjes gegroeid. Ze staan voor komende zomer weer op de wishlist uiteraard! En misschien ook wel een paar nieuwe voor mama: na al die festivals en wasbeurten zijn die van mij niet echt meer zwart te noemen.
shoeflaps kindermode mamamode
shoeflaps kindermode mamamode