Wanneer je een leuk sieraad voor jezelf koopt of cadeau geeft, wil je er zeker van zijn dat het mooi blijft. Stainless steel sieraden zijn dan een uitkomst. Trendy, betaalbaar en lang mooi! Kaya Sieraden heeft een uitgebreide collectie aan stainless steel kettingen en armbanden. Nog leuker: een groot deel van hun collectie sieraden is ook nog eens te personaliseren.

Mijn favorieten van Kaya Sieraden

Sieraden gemaakt van stainless steel gaan lang mee, zonder uitslag te veroorzaken of te verkleuren. Met deze eigenschappen is het niet gek is dat veel armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en andere sieraden van dit metaal zijn gemaakt. Kaya Sieraden heeft een uitgebreide collectie van RVS sieraden. Onlangs koos ik twee nieuwe pareltjes bij hen uit. Twee items die een perfecte aanvulling zijn op mijn andere sieraden en goed met elkaar te combineren.

Ik koos voor een goudkleurige stainless steel ketting met schakelketting en maantjes. Stoer en vrouwelijk tegelijk. Handig: de ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm. Zo kan ik hem dragen zoals ik wil en is het sieraad ook te combineren met mijn andere kettingen. De kettingen van Kaya Sieraden kun je ook personaliseren met onder andere gravures.

Omdat ik nog geen goudkleurig armbandje had, koos ik uit de collectie van Kaya voor een bijpassend armbandje. Ik personaliseerde deze armband met de geboortestenen van ons gezin: Hans en ik zijn beide in november jarig (citrien), Scott in maart jarig (aquamarijn) en Skye in december (topaas). Zo draag ik ons gezin bij me met deze armband. Er zijn trouwens nog meer manieren om je armbanden te personaliseren, bijvoorbeeld door gravures. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je newborn of kind. Twinnen it is! Ben je nieuwsgierig geworden? Ga hier op zoek naar je favoriete stainless steel armband!

De armbandjes en kettingen zijn echt unieke items voor jezelf. Of geef ze als een persoonlijk cadeau aan een vriendin, moeder, collega etc.!

maan ketting stainless steel

De voordelen van stainless steel sieraden

Met stainless steel wordt eigenlijk roestvrij staal (RVS) bedoeld. Roestvrij staal is een legering die voornamelijk uit ijzer, nikkel, chroom en koolstof bestaat. Deze combinatie heeft een aantal voordelen bij het dragen ervan:

  • Het materiaal is 100% allergievrij. Wel zo fijn als je een gevoelige huid hebt en normaal gesproken snel uitslag krijgt van andere sieraden. Zo zijn stainless steel sieraden geschikt voor mensen met een nikkelallergie. De chroomlaag beschermt tegen een allergische reactie;
  • Het is een edelstaal: super sterk dus!
  • Het materiaal verkleurt niet snel zoals je soms met zilver kunt hebben;
  • Je kunt stainless steel 100% recylcen, wel zo fijn voor onze planeet.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kaya Sieraden.