Onze tuin is deze zomer voor het eerst echt af. Elk jaar pakten we een grote klus in de tuin aan. Zoals een nieuwe schuur en pergola. Die grote klussen zijn nu afgerond. Dit seizoen kon ik helemaal los gaan met het ‘afstylen’ van onze tuin. Eén ding dat in elke tuin thuishoort miste alleen nog: een goede parasol bij onze loungehoek.  Die vond ik bij Parasols.com. Ik werd verliefd op de Solero Vaticano. Kijk en lees maar mee waarom!

Een verfijnde tuinparasol

Onze woonboot en interieur heeft een Scandinavisch karakter. Met her en der een warm boho tintje. In onze tuin is die boho, Ibiza vibe iets meer aanwezig. Ik zocht daarom een parasol die een fijne match is tussen Scandivanisch design en de boho-stijl. In die zoektocht kwam ik de Solero Vaticano tegen.

Ik werd verliefd op slag verliefd op het ontwerp van deze tuinparasol: de ronde vorm en balijnen doen denken aan rotan parasolletjes aan het strand. En het frisse wit van de stof en het slanke ontwerp van de stang. Een perfecte aanvulling bij onze loungehoek in de tuin! Met deze parasol voeg je een stukje Ibiza of Bali toe aan je tuin of terras.

solero vaticano tuinparasol ibiza tuin inspiratie

Solero Vaticano: parasol met slim ontwerp!

Deze parasol is niet alleen mooi. Het ontwerp is ook nog eens heel slim en praktisch. Het bovenste gedeelte van de stang kun je namelijk kantelen. Erg handig: zo kunnen we steeds voor voldoende schaduw zorgen op ons favoriete plekje in de tuin.

Wat ik erg fijn vind: ik kon met gemak de parasol zelf in elkaar zetten. De onderdelen van de parasol zet je eenvoudig in elkaar. De ronde ‘dop’ draai je op het op het bovenste gedeelte van de tuinparasol. Dat gedeelte plaatsje vervolgens op het onderste gedeelte. Wanneer je klik hoort, weet je dat de parasol goed in elkaar zit.

En dan: draaien maar! Met de hendel open en sluit je de tuinparasol heel makkelijk. Het viel me op hoe soepel dat gaat. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen: sit back and relax!

solero vaticano ibiza tuin tuinparasol

Over Parasols.com

Ga je binnenkort een parasol kopen? Neem dan vooral een kijkje in het assortiment van Parasols.com. Naast de Solero Vaticano vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten parasols: tuinparasols, muurparasols, zweefparasols en zelfs horecaparasols. Veel van deze parasols kun je verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kun je de Solero Vaticano ook verkrijgen in zwart of dieprood. Voor ieder wat wils dus! Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt en wil je de parasols graag live zien? Dat kan in hun showroom in Best.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Parasols.com