De feestdagen liggen alweer achter onze rug. Het was natuurlijk het moment geweest om met jullie te delen wat wij Skye voor haar eerste verjaardag kado hebben gegeven.Β  Ach, dan heb je het lijstje alvast voor dit jaar πŸ˜‰ Mijn aanpak voor de verlanglijstjes van Scott en Skye deel ik hier met jullie!

Verjaardagskadootjes eerste verjaardag

Toen Scott 1 jaar werd heb ik van het meerendeel van de visite Duplo gevraagd, en boekjes (het liefs met flapjes) en houten puzzels. Voor zijn tweede verjaardag hebben we houten treinbaanonderdelen en treintjes gevraagd. Zo voorkwam ik dat we van alles wat kregen. Zo hebben we een mooie set Duplo en een treinbaan bij elkaar vezameld. Toen hij drie werd, snapte hij al wat meer wat een verjaardag in hield en had hij zelf natuurlijk ook ideetjes wat hij graag wilde hebben. Van ons kreeg hij het speelhuis van Robo Car Poli en op de uitnodiging had ik aangegeven dat Scott graag speelt met speelgoed van Brandweerman Sam, Hotwheels en Cars, en dat hij graag kleit en puzzelt. Handig voor de visite om wat richting te hebben en hij kreeg ook dingen waar hij vrijwel dagelijks nog mee speelt.

Na drie verjaardagen en andere momenten waarop kadootjes zijn gekregen, is er veel speelgoed in huis. Wat zou ik dan vragen voor Skye haar eerste verjaardag….? Ik merkte dat ze al lang niet meer naar het ‘babyspeelgoed’ keek dus dat ruimde ik al een paar weken van te voren op. Ik wilde voor haar eerste verjaardag speelgoed vragen waar zij wat aan heeft maar Scott ook. Zo kwam ik op de serie Vrolijke Vriendjes en Zoef Zoef dieren (beide van Vtech) uit. Op lijstje.nl maakt ik een verlanglijstje voor aan en de link daarnaar toe vermeldde ik op de uitnodiging.Β Ook wat ander speelgoed waar ze samen leuk mee kunnen spelen, belandde op het lijstje.

eerste verjaardag taartje

Hmmm, lekker een taartje van Sticky Flour!

Skye’s eerste verlanglijstje

Het volgende van haar verlanglijstje heeft ze op haar eerste verjaardag gekregen. Ze is echt enorm verwend door onze lieve familie en vrienden:

Het Droomkasteel van Vrolijke Vriendjes: dat was ons kado voor haar eerste verjaardag. Uit de doos was het kasteel flink groter dan ik had verwacht (manlief was not amused… ;-). Maar een succes is het wel. Elke dag wordt er mee gespeeld. Met pakjesavond had ze van mijn moeder al de Vrolijke Vriendjes koets gekregen

Ze kreeg ook Prinses Penny van Vrolijke Vriendjes en nog een aantal andere losse poppetjes van Vrolijke Vriendjes

De andere serie waar we mee begonnen is Zoef Zoef dieren: met de Zoef Zoef dierenspeelstuin De dierenspeeltuin kan goed gecombineerd worden met de Zoef Zoef Dieren Schoonheidssalon.

We hoeven nooit meer zonder thee te zitten want Skye kreeg de Fisher Price Leer goede manieren theeset! En we kunnen lekker gaan picknicken met Vtech Speelpret Picknickmand. Is onze mand leeg? Dan kunnen we boodschapjes doen en afrekenen bij de old skool Fisher Price kassa!

Omdat ik het leuk vond dat we naast alle Duplo auto’s ook wat meisjes Duplo voor Skye in huis zouden hebben, heeft ze de Duplo set Belle’s Theekransje.

Lees hier nog meer cadeautips voor een eerste verjaardag.

eerste verjaardag verlanglijstje

I WANT THAT CAKE!!

Roze taart van Sticky Flour

Ondertussen zijn we alweer een maand verder na haar eerste verjaardag. Ze loopt sinds vorige week zondagavond. Elke dag meer en langere stukjes. Het blijft even wennen omdat zo te zien gaan: huh, gaat daar nou mijn baby…?? Om haar eerste stapjes te vieren en omdat het bijna Valentijn is, kregen we van lieve Janet van Sticky Flour een mini-taartje. Ook met ons tienjarig huwelijksjubileum mochten we al smullen van een van haar zoete creaties. Ze zijn echt hemels en plaatjes om te zien (check de foto-spam hieronder)! Via haar website kun je een mini-taartje bestellen om jouw eigen Valentijn! Of verras die Valentijn van jou met overheerlijke chocolate pops per post!

Wil je alvast een setje chocolate pops winnen? Neem dan een kijkje op mijn instagram!

Hier kun je nog een keer genieten van Skye’s eerste verjaardagsfeestje in regenboogthema en hier kun je nog even zwijmelen bij de bruidstaart van Sticky Flour!

sticky flour taart sticky flour proeven taartje roze sticky flour minitaart scandinavisch interieur visite salontafel rotan pastel servies taart pastel servies wandplank modern wonen wit wonen