Het is zover: oktober is de woonmaand van het jaar en wordt ingeluid met de VT Wonen en Design Beurs. Omdat ik een vriendin ging helpen met de opbouw van haar stand in het shopping gedeelte van de woonbeurs in de RAI, kan ik al een kleine sneak preview van de VT Wonen en Design Beurs 2019 met jullie delen. Bij de shops spotte ik weer een paar pareltjes, waarvan een aantal nieuwkomers! Ga je naar de woonbeurs? Vergeet deze toffe winkels dan niet een bezoekje te brengen!

v. at the city kussens vloerkleden

Nieuw op de VT Wonen en Design beurs 2019 #1: V. at the City

Kussens gemaakt van de zachtste stoffen.Β  Vloerkleden die kids- en huisdierproof zijn. Prachte grafische letter press posters van Amsterdam. Waarschijnlijk denk je nu meteen aan V@tAmsterdam. Maar ondertussen is de collectie kussens met huisjes uitgegroeid naar meer steden. V@tAmsterdam lanceert op de woonbeurs haar rebranded label: V. at the City. Dus binnenkort kun je ook met een gerust hart als Rotterdammer bij Veronika shoppen. Of ga je liever voor een andere internationale metropool? Binnenkort wordt de nieuwe webshop gelanceerd. Houd het goed in de gaten!

Je vindt V. at the City op stand 9.020 in de RAI. Samen met Veronika ontwierp ik de inrichting van de stand en zetten we de hele boel op. Scroll naar beneden voor een uitgebreid kijkje. Laat je ons weten wat je ervan vind??

The Green Bar diy terrarium woonbeurs

Nieuw op de VT Wonen en Design beurs 2019 #2: The Green Bar

Hoe leuk is dit! The Green Bar maakt terrariums. In een gebruikte drankflessen. Hun eigen buurt en diverse horecazaken in Den Bosch bewaren hun lege drankflessen voor de dames van The Green Bar. Tijdens de woonbeurs kun je zelf je eigen terrarium samenstellen. Je kiest de fles, de plantjes en evt. andere vulling en vult de fles daarmee. Bij elke fles krijg je het verhaal van de fles mee. Ik spotte er ook superleuke plantenpotjes. Niet missen deze stand dus!!

House of Thol woonbeurs 2019

Nieuw op de VT Wonen en Design beurs 2019 #3: House of Thol

Zo leuk! House of Thol vind je nu ook op de woonbeurs. Met hun ‘flower constellation’ kun je prachtig je bloemen schikken. Heel eenvoudig. Ik heb mijn sterrenbeeld al binnen (boogschutter). Ik ga er gauw maar eens bloemen mee schikken! Meer over de ‘flower constellation’ lees je in mijn blog over nieuwe interieur hebbedingen.

claas behang woonbeurs

Op de VT Wonen en Design beurs 2019 #4: Claas

Het is dat er net allemaal nieuw behang op de kinderkamers zit, maar anders! Bij Claas vind je zulke leuke printjes! Ook tof voor in de woonkamer, bij de eetkamer of in je eigen slaapkamer. Ik werd in ieder geval instant hebberig van de printjes die ik er spotte!

groovy magnets magneetbehang woonbeurs

Op de VT Wonen en Design beurs 2019 #5: Groovy Magnets

Okay. Hier ga ik dus echt mee aan de slag! Ik wil al een tijdje wat achter de wand bij de eetkamer. Het lijkt me supertof om daar magneetbehang van Groovy Magnets op te hangen en daar verschillende plantenpotjes etc aan op te hangen. Het behang is overschilderbaar dus je kunt er helemaal je eigen draai aangeven. Of kies een van hun prachtige prints!! Oh, mensen. Ik ben verliefd. Ik ga nu manlief overtuigen dat we deze klus echt moeten doen πŸ˜‰

In het Shopping gedeelte vind je ook de toffe shop van vtwonen zelf! Shop ze!

En dan hier nog even de fotospam van de stand die we voor V. at the City maakten:

vt wonen en design beurs 2019 stand v. at the city woonbeurs vatamsterdam vt wonen en design beurs 2019 v. at the city pillows woonbeurs rai amsterdam 2019 stand vatamsterdam woonbeurs